Tag: 10 lucruri pe care le iubesc

29.6.11

Georgia mi-a dat acest tag. Trebuie sa scriu despre 10 obiecte care ma fac fericita si pe care le iubesc. Probabil ca o sa dureze cateva zile pana am sa termin acest tag, dar mi se pare mai mult decat interesant si sunt curioasa pana si eu ce-o sa ajung sa iubesc pana termin postarea asta.

1. Verigheta tatalui meu - poate unora o sa li se pare ciudat acest raspuns, dar a fost primul lucru care mi-a venit in cap cand am citit cerintele acestui tag. O am pe mana dreapta din ziua in care l-am ingropat pe tata (el nu a dat-o jos niciodata, i-au scos-o la spital cand a intrat in coma), n-o sa-mi explic niciodata cum mi se potriveste perfect verigheta lui, insa stiu sigur ca o s-o port toata viata si asa o sa simt mereu ca e un pic mai aproape de mine, asa cum stiu ca atata timp cat eu traiesc, el va trai prin mine.

2. Catelul de plus care seamana cu Ricky (si care intamplator sau nu, are la gat un medalion cu numele "Rocky") pe care l-am luat acum multi ani dintr-un magazin si am dat o gramada de bani pe el. Ma pazeste in fiecare seara (de pe noptiera) asa cum ma pazea si Ricky. E frumos si pufos cum era Ricky, are urechile inchise la culoare si o pata bej pe spate, exact cum avea si Ricky. Si are ochii rotunzi si negri, exact cum ii avea Ricky.

3. Cutia cu felicitarile primite de la bunicul meu de-a lungul anilor - nu a existat an in care sa nu-mi scrie ceva frumos, desi am fost tot timpul foarte aproape unul de altul.

4. Pozele - ma fac sa-mi aduc aminte de lucruri de care uitasem si care imi umplu sufletul de bucurie.

5. Cada de baie - ador sa stau in cada, imi place apa, imi place sa ma relaxez. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa nu ma pot balaci cand am eu chef.

6. Patul meu cu 100 perne - nu ajung eu atat cat ar trebui in pat, dar atunci cand o fac, sunt in al 105-lea cer (e jos si are o saltea exact asa cum imi place mie si mai are o tona de perne fara de care m-as simti pierduta).

Mi-a luat mai bine de 3 zile sa ajung la punctul 6 ... probabil ca mai sunt multe alte lucruri care ma fac fericita si pe care le iubesc mai mult sau mai putin, in momente diferite din viata mea, dar ma opresc aici ...

As vrea sa-mi spuneti pentru voi care este cel mai drag obiect ... acel lucru care va face sa zambiti, acela care va trezeste amintiri frumoase?

5 comentarii

  1. O FATA CU SUFLET...FATA LU' TATA ?..ASA...AM FOST SI EU...MI-AU DAT LACRIMILE...EUUU NUUU AMMM VERIGHETA LUI...CA NU O MAI AVEA DE MULT , L-AM PIERDUT IN ZIUA CAND FACEA 50 DE ANI DE CASNICIE...TU ESTI MAI NOROCOASA...SI CA SA TI RASPUND LA CE DOREAI...CE MA FACE SA ZAMBESC ?...DIFERITE..EXPRESII ALE TATALUI MEU , CARE ERA FOARTE SUGUBAT...LE FOLOSIM ...SI NE AMUZA..

    RăspundețiȘtergere
  2. un inel ce l-am primit de la mama mea cand am facut 14 ani si pe care ea la randul ei l-a primit tot la 14 ani de la bunica mea.nu stiu exact de la a cata generatie se intinde "obiceiul",dar imi e cel mai drag obiect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Punctul 1 tare m-a impresionat...
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine ma impresionat punctul 2. Din cate inteleg catelusul tau nu mai este, am trecut si eu prin asta si e dureros...Chiar mi s-au umplut ochii de lacrimi. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, si mie mi-a luat mult sa termin postarea. M-au impresionat raspunsurile tale, eram sigura ca vei scrie foarte frumos si din suflet.

    RăspundețiȘtergere