Laura is back

24.6.11

Care Laura probabil ca va intrebati ... si pe buna dreptate. Nu stiu daca sau cate dintre voi o urmareati pe youtube (lollipop26) sau ii urmareati blogul, insa eu am urmarit-o mult timp si chiar i-am simtit lipsa in ultimele luni. A decis sa ia o pauza si n-a mai postat nimic si cum a fost primul blog care m-a facut sa apas "follow", ma bucur ca a decis sa inceapa un nou capitol si sa inceapa un alt blog.

Este diferit fata de blogul avut anterior, insa eu am dat follow fara sa analizez noul continut. Stiu cum scrie, stiu ce stil are si-mi place indiferent care e tema abordata. Ulterior am citit ce-a postat pana acum si mi se pare doar ca a largit aria de interese, nu ca a pierdut ceva din esenta. E aceeasi si ma bucur.

Aruncati o privire pe noul ei blog (il gasiti aici) daca va tenteaza si poate gasiti lucruri interesante.

5 comentarii

  1. SI eu ii urmaresc blogul cam de o luna si ma bucur mult ca a revenit. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu o citeam si-mi placea, ma bucur ca a revenit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain arata primul produs!! e o pudra compacta cumva? Pressed Powder (Vanilla) poate? cum se numeste mai exact? poate o gasesc si eu intr-un magazin... imi face cu ochiul. :) Merci.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ada, am scris denumirea exacta in postarea cu Bourjois.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze ca am postat comment-ul aici. Nu mi-am dat seama. Nu apare precizat sub fiecare poza si ma gandeam ca denumirile au fost scrise intr-o ordine aleatorie. Merci.;)

    RăspundețiȘtergere