Review: Revlon Super Lustrous Lipstick

13.6.11

Va povesteam acum ceva vreme ca mi-am luat 2 rujuri Super Lustrous de la Revlon si pot sa va spun ca-mi plac la nebunie. Mie nu mi-au placut niciodata rujurile si pana sa incep sa folosesc rujurile de la MAC nu m-as fi gandit ca as putea sa folosesc zilnic un ruj, insa cu timpul lucrurile se schimba.



Imi place ambalajul negru si simplu (capacul transparent in partea de sus pentru a vedea culoarea a fost o surpriza placuta), imi place textura rujului (ambele cumparate de mine sunt Creme) si rezistenta pe buze (nu se strange, nu usuca buzele, culoarea dispare usor de-a lungul zilei, nu exista sanse sa ramai cu urme/ semne inestetice), imi plac cele 2 culori pe care le am (613 Just Enough Buff si 131 Ginger Rose) si in mod sigur daca nu as avea atatea rujuri mi-as mai lua cateva (cred ca am mai scris ca sunt peste 60 nuante disponibile). Am dat pe unul mai putin de 20 ron (cu transport cu tot - sunt luate de pe ebay) si chiar merita toti banii.

Le-am folosit aproape zilnic si nu am nimic negativ de spus pana acum si nici nu cred ca voi descoperi ceva neplacut de spus (ma refer la finishul Creme, nu stiu celelalte cum sunt).



Le-ati incercat? Va tenteaza?

8 comentarii

  1. Suna bine ce ai spus despre ele, pe mine ma tenteaza cel roz, arata tare placut.
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac rujurile Revlon ft mult. Eu le procur de la cineva din Bucuresti, iar pretul e tot in jur de 20 de lei daca nu ma insel. Si sunt 100% originale, nicidecum fake-uri. Zic asta deoarece am avut si rujuri Revlon cumparate din magazine si sunt la fel.

    Lots of love,
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  3. A doua nuanta e divina! Ma refer la 131 Ginger Rose! De cand zic sa imi iau si eu rujuri Revlon! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toppy, de pe ebay - am scris in postare.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi cer scuze, citesc asa de multe bloguri ca nu mai retin toate detaliile... speram sa aflu si eu un magazin unde se vand

    RăspundețiȘtergere
  6. Fantastice culori! Love <3 :D

    Sa le folosesti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere