Giveaway Studio Stil Estetica

26.6.11

Asa cum v-am spus zilele trecute revin cu un giveaway - diferit de cele de pana acum - pentru servicii in valoare de 200 ron la un salon de frumusete nou in Bucuresti (proprietara este un estetician calificat cu peste 8 ani de experienta in domeniu si a participat la multe seminare in tara si in afara). Salonul ofera servicii de epilare, tratamente corporale, masaj, pensat (specialitatea lor), tratamente faciale si manichiura-pedichiura si este situat intr-un apartament de vila in apropiere de statia de metrou Constantin Brancoveanu (in clipul de aici va puteti face o idee despre cum arata salonul).

Cei de la salon m-au contact pentru a le incerca serviciile si a stabili o colaborare pe termen lung si am fost de acord, insa problemele medicale din ultimele 2 saptamani mi-au cam dat planurile peste cap si cum nu aveam nici o sansa sa ajung in curand la ei, am decis sa acord sansa uneia din voi sa mearga in locul meu.

Ce trebuie sa faceti pentru a putea participa? Sa fiti un urmaritor oficial al blogului, sa fiti din Bucuresti sau sa puteti veni in Bucuresti pentru a beneficia de serviciile salonului si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce anume ati vrea sa incercati si de ce (si nu obligatoriu, doar daca vreti sa impartasiti cu noi, ce credeti voi ca este acel ceva care face diferenta intre un salon bun si unul prost, acel ceva care va face sa va reintoarceti intr-un salon).

Giveawayul este deschis pana pe 30 iunie ora 22:00, iar pe 1 iulie voi anunta castigatoarea, care va avea la dispozitie 48 de ore sa ma contacteze pentru a ii oferi datele salonului. Castigatoarea va trebui sa scrie un articol despre serviciile salonului, care sa ne prezinte experienta ei acolo (articolul va fi publicat pe blog).

Sper sa va placa acest tip de giveaway si sa participati in numar mare! Astept parerile voastre!


12 comentarii

  1. Buna :)
    As vrea sa incerc o pensare facuta de profesionisti, pentru ca am avut mereu o problema cu asimetria sprancenelor, o epilare la axila caci mereu imi ramane pielea pigmentata, tratament pentru cosuri si puncte negre si eventual aplicarea de unghii false caci poate asa scap de rosul lor.
    salonul bun este acela in care sunt tratata cu respect, si cel ce ma serveste se comporta cu mine cum ar vrea el sa fie tratat in calitate de client.
    numai bine ca giveaway-ul se termina de ziua mea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am fost contactata ,e o doamna tare draguta.dar e prea departe si nu cunoscc zona si am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, as vrea sa incerc un tratament facial. ana

    RăspundețiȘtergere
  4. in momentul asta as incerca un masaj pentru ca ma doare spatele ingrozitor

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum as incercat un tratament facial si pensat:D GFC: andreea555

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,
    Un tratament cosmetic ar fi ideal pentru mine acum daca as castiga?
    In ceea ce priveste intrebarea ta ce face diferenta intre un salon bun si unul prost si ce te face sa te reintorci, eu una consider ca in primul rand coteaza imaginea la prima vedere, curatenia, apoi cum se comporta personalul cu tine, asta nu inseamna ca trebuie sa fii o fitoasa din cale afara si sa fii nemultumita de orice ti se ofera iar apoi cum te simti in timul sedintei daca ti-a placut sau nu, daca ti s-a parut ca ai avut parte de un serviciu banal care puteai sa ti-l oferi si acasa singura fara sa mai dai bani sau te-ai simtit rasfatata ca intr-un mediu familiar.

    RăspundețiȘtergere
  7. am uitat sa spun ca te urmaresc prin gfc cu id Yry
    :D

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Gramu Daniela (uneori apapre Danamakeup de la blog) si as incerca un tratament facial complet... a trecut ceva vreme de la ultimul pe care l-am facut :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna. Te urmaresc cu numele cristinamar. Pentru mine importanta este, in cazul vizitei la un salon, prima impresie. Curatenia, felul in care arata receptia, sala in care astepti si bineinteles personalul. Daca persoana de la receptie este plictisita, indiferenta, nervoasa daca mi se pare ca este murdar, daca miroase urat parerea mea negativa este formata. Insa o primire calda, o ambienta placuta si relaxanta, curateania, un phar cu apa oferit, o cosmeticiana sau o coafeza cu care sa poti discuta, care sa te inteleaga si sa nu te trateze de sus, ma fac sa ma intorc cu placere la salon si chiar sa-l recomand.
    Daca as castiga acest giveaway as dori sa incerc un tratament facial, de cateva luni buze zic ca am nevoie dar nu fac nimic in privinta asta. Si de ce nu, si un masaj.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, chiar daca nu sunt din Bucuresti imi incerc norocul pentru ca este posibil sa ajung pe acolo.
    Diferenta intr-un salon bun si unul prost este in primul si in primul rand curatenia si cred ca suntem toate de acord cu acest lucru. Daca te duci la epilat vrei sa stai pe un cearceaf de unica folosinta si ceara sa fie ok. Totodata mai vrei ca persoanele care "umbla" cu tine sa stie sa o faca. Sa pleci cu o coafura wow, cu niste picioare impecabile sau cu niste unghii asa frumoase incat sa le observe si baietii ( stim prea bine ce atentie la detalii au 8-|). Si mai e un lucru, e un fel de cultura secreta a frizeritelor, barfa. Daca ma duc la un salon imi place sa socilizez sa vorbim de tot felul de lucrui, dar imi displace total tendinta unora de a se baga in viata ta.
    Daca as castiga probabil as vrea ceva tuns, sunt femeie deci imi rezerv dreptul sa fiu cam nehotarata. Ceva care sa ma faca pretty in orice caz :))

    P.S. te urmaresc prin GFC
    Multa bafta participantelor si la cat mai multe posturi de la tine ^_^

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu te urmaresc de atat de mult timp ca nici nu mai stiu :D.

    Eu mi-as dori un tratament cosmetic, de mult tot vreau sa ajung la un tratament cosmetic sa mai scap de punctele negre si macar acum, vara, tenul meu sa arate mai bine.

    Cel mai important la un salon, in afara de servicii (normal) este modul in care se poarta personalul cu clientii. Sincer, pana acum nu am gasit niciun salon unde sa ma simt chiar bine, sa simt ca ma baga cineva in seama asa cum ar trebui...

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Desi nu stau in Bucuresti momentan, as veni cu mare drag pentru cateva clipe de rasfat.
    Cu siguranta mi-as dori sa incerc un tratament cosmetic pentru ca pana acum inca nu am avut curajul sa ma las pe mana oricui, iar faptul ca in spatele acestei afaceri se afla un estician cu o experienta de peste 8 ani nu poate decat sa ma bucure si sa-mi ofere un procent de 50% incredere, restul urmand a fi castigata. Iar principalul motiv pentru care as alege tratamentul cosmetic este faptul ca de aproape 3 luni am inceput sa ma lupt cu o forma de acnee, ceea ce e neplacut la aproape 25 de ani, mai ales ca pana la 18-19 ani nu am avut un cosulet pe ten, ci doar puncte negre de care nu scap.
    De asemenea as incerca si un pensat impreuna cu o vopsire a sprancenelor. Parul meu este vopsit blond, iar culoarea naturala a sprancenelor este mult prea inchisa si per ansamblu nu arata deloc bine. In toamna am incercat sa-mi vopsesc sprancenele la un salon in oraselul natal si m-am trezit cu ele mai inchise decat era normal. Cosmeticiana in loc sa-mi deschisa nuanta, mi le-a vopsit maro (cel putin asa arata vopseaua), dar rezultatul a fost pe departe un esec. De atunci mi-e si frica sa mai incerc. Poate a fost si vina mea pentru ca nu i-am explicat foarte bine ce-mi doresc, dar si vina ei pentru ca nu s-a asigurat ca a inteles. Daca stau bine sa ma gandesc, ar fi si una dintre casificarile intre un salon bun si unul prost. Trebuie sa intelegi clientul si sa vii cu solutii in ajutorul lui, explicandu-i pasii pe care trebuie sa-i urmeze, cat si avantajele serviciului ales.
    Daca stau sa ma gandesc mi-ar placea si un tratament pentru par, plus un coafat. E greu sa fii femeie, nu?
    Multumim pentru acest concurs inedit!
    GFC: A.M.S.

    RăspundețiȘtergere