Giveaway: Kelier Crack Polish (Black)

14.6.11

Intrucat tot au aparut pe piata o gramada de variante - care mai de care mai colorate si atragatoare - de oja "crapacioasa", am ales sa fac un giveaway cu o astfel de oja, insa am ales o varianta mai speciala - oja Kelier (varianta neagra), care provine din Asia. Crapaturile sunt un pic diferite fata de cele intalnite la variantele mai accesibile noua (o cautare pe google si veti vedea exact despre ce vorbesc).


Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest giveaway? Sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi povestiti cum ati ajuns in aceasta lume a blogurilor (care este primul blog care v-a atras atentia, cum ati ajuns sa-l urmariti, ce v-a fascinat, ce v-a facut sa doriti sa descoperiti mai mult). Nu trebuie sa fiti un urmaritor oficial al blogului ca sa participati, insa comentariile anonime vor trebui sa se "semneze" cu o adresa de mail la sfarsitul postarii.

Voi lasa acest giveaway deschis pana vineri 17.06, ora 22:00, si voi anunta in weekend castigatoarea (metoda de alegere a castigatoarei o voi stabili in functie de numarul de participari).

27 de comentarii

  1. PRIMUL BLOG CARE MI-A ATRAS ATENTIA A FOST CEL AL ADELEI SARGHIE , MI-A PLACUT SI ...DE AICI...ISTORIE...N-AM GANDIT SA-MI SCRIU SI EU EXPERIENTELE SI AMINTIRILE ...E CEVA CE IMI PLACE , NU FAC NIMIC DIN OBLIGATIE , NUMAI CE VREAU EU ...CE-MI PLACE , CE MA INTERESEAZA..

    RăspundețiȘtergere
  2. hey ce dragut.eu am inceput de aproape un an sa ma interesez de cosmetice si de ce e nou in acest domeniu.my bff m-a prostit sa dam prima comanda la elf,eram extra mega incantata ca exista pensule de fard si dfard crema(cel duo de la elf)..eram intr o lume noua si m-a acaparat asa usor.Am inceput sa ma uit pe elf tot mai des si am vazut videoclipurile lui koko,iar mai apoi blogul ei.Am mai descoperit cateva,cel al Andreei(andreeea's land)si avea un giveaway dragut si pentru ca sa pot participa si eu la giveaway mi-am facut blog:))...dar am zis sa incerc sa scriu si eu ceva pe el,sa nu l tin doar pentru ga.Asa ca am inceput cu teama si rusine,ca nu mi va citi nimeni blogul,iar cand am avut deja primul follower,dupa o zi ,iar mai apoi primul comment mi-a sarit inima de bucurie si am zis,poate iese ceva,hai sa mai scriu...si am deja cateva luni bune si nu ma pot opri din a scrie pe blog,nu pot trai fara blog.Pot spune ca cel mai mult ma bucur ca mi-am facut cateva prietene bune,inu doar pe net,vorbim si la tel...si sper in vara sa ne si intalnim:X...Cam asta e povestea mea.Scuze daca e lunga,dar mi-a facut placere sa-mi amintesc de inceput si parca am retrait emotiile acelea.Te pup.Mailul meu e : madalinasiescu@yahoo.com si te urmaresc prin gfc cu madalinasiescu,just so you know:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :* Primul blog care mi-a atras atentia a fost camynails :) l-am descoperit pe un forum si m-am indragostit de unghiutele ei si de modelele facute de ea oar apoi incet, incet am descoperit tot mai multe bloguri de ingrijire personala si am devenit fascinata de ele :P

    GFC: broken.wings
    mail: alexandra_circiu@yahoo.com
    Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Interesul meu pentru bloguri de beauty a aparut aproximativ acum un an si jumatate :-? cand am descoperit blogul lui Koko. Eram fascinata de machiajele ei! Apoi am cercetat cu atentie restul blogului si am observat in blogroll alte site-uri interesante. Cele care mi-au atras atentia a fost cel al Andei Zelenca, blogul Adelei Sarghie si blogul tau. Am urmarit mult timp aceste bloguri, insa anonim, numai le citeam si atat. Dar intr-o zi mi-am facut curaj, mi-am facut un cont pe blogger, si iata-ma incercand sa ma implic si eu cat de cat in discutii de pe bloguri :)
    email: c.adellina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!
    Eu am descoperit-o intai pe Anca Buzea si sunt doritoare sa invat cat mai multe despre diferite machiaje + toate produsele folosite cu pasii afereti. Ma uitam mereu pe poze si reviste si ma intrebam "Cum are acest ten perfect? Ce fdt foloseste? ... etc" De acolo v-am descoperit incat incet si pe voi celelalte bloggerite si mi-a placut atat de mult incat am devenit si eu una dintre voi.
    mai: gramudaniela@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna...eu am descoperit prima si prima data, blogul lui Koko :D si m-a fascinat...l-am gasit din pura intamplare.Apoi la ea am gasit alte fete interesante, si tot asa...pana in zilele noastre, cand urmaresc cu sufletul la gura cateva...hmm, zeci de bloguri (vreo 15 asa) ....te pup...ana_mihalache2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca ma crezi, dar primul blog a fost cel al tau. Nu stiu ce cautam eu pe Google si m-a dus chiar aici, in lumea ta. Prima oara nu prea mi-am dat seama ce e cu blogurile, asa ca am citit 2-3 postari si l-am abandonat. De mult timp urmaream forumul de pe E-joy (care s-a desfiintat), iar acolo din nou am vazut bloguri si bloguri de beauty si am intrat si eu. Atunci o urmaream pe Iguanitza, iar de la ea am ajuns la Koko, Anda Zelenca, Anca Buzea si asa mai departe pana am descoperit o groaza de bloguri beauty. Imi amintesc ca prima oara cand mi-am dat seama de ce este vorba eram in culmea fericirii ca am gasit un locusor al meu, langa alte pasionate de beauty!:D. Mi-am facut si eu un blog ca nu puteam sta fara sa comentez vreo postare interesanta si poate sa mai scriu si eu cate ceva. In momentul de fata nu as da blogul pe nimic din lume:D. Cand vin acasa primul lucru e sa intru sa vad noile postari ale fetelor!


    mirunika_iloveu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!
    Cum am ajuns in lumea blogurilor? Pfff...! Pai primul meu blog a fost unul cu poezii pe care mi l-am facut la insistentele unui baiat care tot imi spunea ca am talent si nu trebuie sa nu fac nimic in privinta asta...Inca il am dar nu am mai postat nimic de foarte mult timp pe el, cred ca firea mea poetica a fost putin inabusita de problemele cotidiene care nu imi mai dau pace sau sanse sa visez. Blogul de beauty l-am facut de curand. De ce? Pentru ca am considerat ca am chestii interesante de zis, pentru ca nu folosesc numai produse scumpe pe care nu si le poate permite toata lumea si pentru ca ma consider destul de creativa. Am ajuns sa citesc bloguri pentru ca eram curioasa sa vad ce mai scriu si alte fete, initial cand m-am apucat de blog nici nu stiam ce sunt alea giveaway-uri:)) asa ca din blog in blog am ajuns sa gasesc si chestii interesante dar si lucruri care ma intereseaza mai putin si de obicei nu le citesc.
    Adresa mea de mail este diana.teo21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Primul blog care mi-a atras atenţia a fost cel al Adelei Sârghie,imi place cum povesteşte despre călătoriile sale,mă binedispune zilnic cu animăluţele haioase din rubrica "Din lumea celor care nu cuvanta..." :)

    RăspundețiȘtergere
  10. buna! prima data am intrat pe un blog de makeup cand mi-am cuparat trusa 120. da!eram atat de bucuroasa,era in mainile mele dupa lungi asteptari insa mi-am dat seama ca nu prea stiu sa o folosesc. m-am pus repede la pc si am dat un serch pe google. asa am "aterizat" pe blogul simonei (simi), apoi pe al irinukai si de acolo am tot umblat. nu ma mai saturam sa ma uit pe bloguri, intr-un timp scurt am reusit sa vad bloguri intregi si sa invat multe trucuri. am citit si comentariile unor postari care mi se pareau mai interesante si am observat ca unele fete spuneau ce au gresit persoana respectiva si o invatat tehnici sau trucuri diferite. asa am hotarat sa imi fac si eu un blog: cu speranta ca si pe blogul meu vor ajunge fete care se pricem si imi vor spune unde si ce gresesc. acum pot spune ca am devenit dependenta, nu trece zi sa nu intru sa citesc noile postari alea blogurilor pe care le citesc si sa descopar noi bloguri, fete talentate. succes!

    mihaela.acb23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Primul blog pe care l-am descoperit a fost cel al Iguanitei,apoi intreg blog roll-ul care ma fascinat de nu mai dormeam noptile,eram atat de ahtiata sa citesc eu tot.

    e-mail:itsa17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima data cand am interactionat cu bloggerul a fost cand....mi-am facut propriul blog :))unul intim,cu ganduri,sentimente,idei legate de adolescenta .Apoi,dupa ceva timp,intrand pe pagina ELF,am vazut acele bloggerite,ce scriau secrete de frumusete.Mai intai am intrat pe koko,apoi pe toate celelalte.Din comentariu in comentariu am ajuns la diferite bloggerite,si ma bucur enorm..am invatat atatea lucruri..nu mai spun de reviewuri :)),m-u salvat de cheltuieli inutile .
    m.by_me *yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca am facut primul blog cand eram printr-a 7a. Nu stiam eu exact cum functiona, asa ca l-am abandonat repede. De curand, cam din aprilie, am reinceput sa ma ocup de el datorita unei prietene care tot castiga diferite giveaway-uri si se lauda cu numarul crescand de la o zi la alta de "urmaritori"
    Acum nu exista zi in care sa nu intru sa vad un review al produselor care ma intereseaza si daca a mai organizat cineva vre-un blog sale.

    RăspundețiȘtergere
  14. Primul blog de beauty pe care l-am urmarit vreodata a fost al Camelcutzei. Sincera sa fiu nu cred ca mai tin minte exact cum am ajuns pe blogul ei,dar cel mai probabil cautand pe net detalii despre un anumit fond de ten.Stiu ca acum 2 ani eram in cautarea fondului de ten ideal pentru ca aveam probleme foarte mari cu tenul.Cel mai mult mi-a placut limbajul cu care descria produsele,cred ca mi-am petrecut intreaga zi citindu-i blogul si recitindu-l. Ce m-a facut sa raman in lumea asta a blgurilor de beauty? Imi place ca intotdeauna aflu lucruri noi si aflu pareri cat mai multe si mai variate despre foarte multe produse!Si faptul ca nu ma plictisesc niciodata,mereu gasesc ceva interesant de facut!

    RăspundețiȘtergere
  15. Primul blog pe care l-am citit si care m-a "indragostit", a fost cel al Andei.Cautam pe net niste nuante la niste oje, si uite asa am aterizat la ea.Prima oara am citit totul despre ojele ei...dupa o pauza de 2 luni, mi-am adus aminte ca citisem la ea cum reusise sa-si creeze niste culori din multiple amestecuri, si uite asa am cautat din nou..de data asta l-a gasit mai greu...dar de atunci o tot citesc pentru ca asa am descoperit multe alte bloguri care mi-au fost de ajutor in alegerea unor cosmetice.Daca nu intram in lumea asta, probabil nici astazi nu as fi aflat ce tip de ten am, si ce sa folosesc sa-l intretin.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ! Sunt preocupata de ingrijirea tenului si tot cautam produse de ingrijire pe net .Primul blog...cred ca al Danei Sota ,apoi al Mirandei ...apoi pe Biobeauty si tot asa l-am gasit pe al Demetrei ....apoi v-am gasit pe toate ....intru pe un blog si citesc ce cititi si voi ...asa am gasit multe si variate bloguri, frumoase ,interesante ....cu multe sfaturi utile cu informatii pertinente si pareri sincere despre produse si nu numai
    GFC - anaisa ,mail alinaoprea25@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. particip si eu, imi place crapaceala pe care o face :D
    te urmaresc cu numele iela.

    Sincer, pana asta toamna nu citeam blogurile din RO, doar pe cele din afara si in general cele ale make-up artistilor gen kandee. A, si reviste online, de la Vogue pana la Joy. Asa am descoperit blogul Andei Zelenca si mi-a picat fisa ca am o groaza de produse, iar parerea mea despre ele ar putea fi folositoare pentru fete. Si gata, i'm in da business ;))

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!

    Eu am inceput acum vreo 3 luni. Voiam sa imi cumpar un ruj Triple Core de la Oriflame si nu ma puteam hotari ce culoare. Mi-a venit ideea sa caut pe google images si asa am ajuns pe Ionny's World... :) dupa ce "m-am prins" ca pot gasi review-uri interesante pe aceasta cale, am cautat si pentru alte produse. Cel mai des citeam pe vremea aceea blogul Andei Zelenca. Tot la ea am vazut primele tutoriale de machiaje. Dupa ce am inceput sa urmaresc si tutorialele de machiaj ale lui Michelle si Promise Phan (descoperite intamplator in timp ce cautam makeup look inspired by the Black Swan movie), am devenit interesata si de machiaje :D asa am gasit-o pe Koko. Apoi, accesand linkurile din blogroll de la cele trei fete, am gasit muulte bloguri interesante pe care am inceput sa le citesc. :)

    E-mail: AndreeaSuiu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Primul blog descoperit a fost cel Iguanitzei.Mi-a placut tare mult felul ei de fi si de a spune lucrurilor pe nume.Apoi am descoperit cum sta treaba si ca exista mai multe bloguri cu pareri , review-uri si machiaje si incet,incet va urmaresc pe toate cu drag.Ma relaxeaza sa citesc gandurile, parerile si sa vad machiajeloe voastre.
    Email:cristinica_95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna!Primul blog pe care am intrat a fost colourmeprettyamo al Ramonei J, daca imi aduc bine aminte cautam un review al unui demachiant si cautarea de pe google m-a dus pe blogul ei...mi-a placut cum a vorbit despre produs si curioasa fiind am inceput sa navighez pe el si sa mai citesc si alte postari care m-au relaxat si incantat, apoi am vazut ca avea mai multe bloguri in bara din dreapta si de aici a fost doar un pas in a descoperi aceasta comunitate de beauty care ma fascineaza de fiecare data cand o citesc...lucrul asta se intampla acum 1 an si ceva...blogul tau cred ca l-am descoperit mai tarziu, bineinteles ca am apreciat postarile ce se refera la produse de beauty, insa m-au atras si cele in care iti descriai sentimentele (ai avut o postare mai veche in care ai enumerat mai multe lucruri personale pe care nu le stiam despre tine) si cele despre dragostea fata de animale.Eu privesc blogurile care pe o sursa de relaxare si care m-au ajutat sa evoluez in materie de beauty si chiar daca eu nu comentez prea des la postari, le urmaresc cu drag.Iti multumesc pentru sansa!Mail:adriana_cavaleru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am descoperit blogosfera in urma cu un an si jumatate sau poate putin mai mult. Cautam informatii pe net despre produsele alverde si am aterizat pe blogul manie.ro si pe cel al camelcutzei :) Mi-a placut tare mult felul Gabrielei de a scrie si am cumparat mai multe produse la recomandarea ei. Apoi am descoperit blogroll-ul Camelcutzei si m-am cufundat cu maxima placere in blogosfera, ajungand sa petrec 2-3 ore zilnic doar pentru a citi bloguri.
    Am invatat enorm de multe, am descoperit persoane faine, mi-am facut prietene si ador aceasta lume a blogurilor, nu ma vad petrecand o zi fara ea :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu am blog dar de cateva luni intru constant pe bloguri.Primul blog pe care am intrat a fost cel al Calmecutei (Diary of a beauty addict). Initial intram pe forumuri pentru a afla cat mai multe lucruri despre beauty si fashion.Apoi mi-am dat seama ca parerile fetelor ce scriau acolo nu erau destul de explicite asa ca am vrut sa caut review-uri mai amanuntite.Astfel cautand un review la un produs am ajuns pe blogul Calmecutei si mi-am dat seama ca pe bloguri gasesc informatiile structurate pe placul meu.
    georgiana_myrela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!
    Primul blog pe care am inceput sa-l citesc, in urma cu vreun an, a fost cel al Ancai, www.xmakeupyourmindx.blogspot.com. Apoi, am descoperit si alte bloguri, iar in urma cu putin timp am inceput sa scriu si eu in propriul blog.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  24. A trecut atat de mult timp incat imi aduc vag aminte. Daca nu ma insel eram pe un forum si acolo am dat peste un blog cu vanzare de haine vintage si sh, din unul in altul am cunoscut si invatat cate putin despre blogarit si html. Am devenit cumparatoare online apoi am realizat ca pot sa ofer si eu cate ceva.. mi-am creat blog, a trecut timpul si incet incet au inceput sa apara si sa se inmulteasca si blogurile de beauty & co. Printre primele bloguri au fost Sifonierul cu intarsii, Dadamoda, Adela Serghie, Style Diary, Camelcutza, alte internationale. Am invatat despre vintage, stil, food & life acum si make-up si cosmetice bune sau prost formulate, handmade. Imi plac si GA, testarile de produse si schimburile de experienta, haine, ganduri. Lucruri care mi-au imbunatatit viata. And I'm keep going !

    RăspundețiȘtergere
  25. Am inceput sa citesc bloguri de beauty de aproximativ 2 ani, cand admiram machajele fetelor de pe forumul unde activez. Mi se pareau uimitoare si nu intelegeam cu reusesc, in conditiile in care eu abia puteam sa trasez dreapta linia dermatografului. Incet incet s-a lipit de mine ca un scai si pe zi ce trece am mai descoperit inca un blog, si inca unul, am inceput sa ma atasez de persoanele din spatele randurilor, sa ma bucur si sa sufar alaturi de ele. Mi se pare o lume minunata de unde am avut si am in continuare extrem de multe de invatat! Mi se pare uimitor cum in urma cu ceva timp lumea frumusetii era un mister pentru mine, si acum prietenele imi cer mereu sfaturi in legatura cu machiajul si produsele de ingrijire...

    RăspundețiȘtergere
  26. m-am luat cu vorba si am uitat de e-mail..:)) ionny_princess@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Prima data am citit un blog de beauty acum cateva luni, poate un an. Asa am descoperit blogul Iguanitzei (Be a masterpiece). A fost dragoste la prima vedere. Nu prea stiu ce m'a atras asa de mult la el, dar de atunci il citesc zilnic. Din blogurile pe care le urmareste Iguanitza am ajuns sa o urmaresc pe Anca Zelenca, Shopperita,Adela Sirghie si multe altele. Sunt niste persoane extraordinare, care pun asa de mult suflet in tot ceea ce fac incat nu poti sa rezisti fara sa vezi ce au mai facut, despre ce au mai scris si ce au mai testat. Asa ca am fost si eu atrasa de acest gen de blog si am incercat sa imi fac chair si eu unul asemanator (www.clardealbdifuzdegri.blogspot.com). Nu cred ca este foarte reusit insa cu timpul sunt sigura ca voi ajunge si eu un model pentru altcineva (asa cum a fost Iguanitza pt mine).
    P.S: Acest concurs mi'a trezit pofta de a scrie pe blog si urmatoarea postare o voi face pe aceasta tema: Cum am ajuns sa urmaresc aceste bloguri minunate.
    E-mail:imperfectiune.diafana@yahoo.com
    GFC: Rux.

    RăspundețiȘtergere