Placeri de mai

30.5.24

Nu vreau sa aleg un cuvant pentru luna ce tocmai se incheie, a fost si a trecut, am apreciat ce-a fost frumos, am invatat din multe alte lucruri si am incercat in fiecare zi sa fac lucrurile cum am putut mai bine. M-am bucurat de flori, de diminetile cu soare, de momentele in care am putut doar sa fiu si sa nu las lucrurile sa ma apese si sa ma intristeze, am apreciat in fiecare zi tot ceea ce pot sa fac si toate lucrurile care m-au adus in punctul asta, deloc usor, dar pe care il traiesc exact asa cum e.

Mi-am propus sa ma bucur de produsele pe care le am si imi plac, sa incerc noutatile care ma tenteaza cu adevarat si care cred ca merita, sa incerc sa reinventez in fiecare zi ceva pentru ca ... pentru mine monotonia e ceva ce nu ma face sa ma simt bine. Imi place mult iluminatorul asta de la Westman Atelier si as vrea sa incerc si alte produse de la brand, insa preturile mi se par mult prea mari.

Luna asta am oscilat intre nuante de mov si nude pe unghii, mai jos m-am jucat cu o oja de la OPI - Skate to the Party pe care am combinat-o cu alte oje tot de la OPI. Pentru a doua pozitie din poza am aplicat peste Glazed N' Amused, in a treia All A'twitter in Glitter, in a patra Quest for Quartz, iar la final am combinat-o cu Put On Something Ice.

Placerea "vinovata" a lunii: ciocolata ramasa de la Paste, nu stiu ce e cu ciocolata Kinder dar pe mine ma duce cu gandul in alte perioade din viata mea si de fiecare data cand o savurez (nu des) zambesc ca o toanta si imi place. M-am gandit de multe ori daca e faptul ca ma gandesc la tata care in copilarie reusea cumva sa faca rost de oua Kinder sau pur si simplu imi place gustul, cred ca e o combinatie intre cele 2.

Imi place mult de tot noua aroma, Marrakech, de la Cashmere Aroma, desi e destul de puternica, au facut o treaba nemaipomenita cu creatia asta proprie. E ce am avut in dormitor toata luna, am spalat lenjeriile de pat cu ea si pulverizez cate un puf din cand in cand, atat pe lenjerie, cat si pe draperii si e o oaza de relaxare. Am si difuzorul de camera, urmeaza sa-l deschid dupa ce termin ce am acum in dormitor.

Momentele pentru mine, fie ca au insemnat 2 minute in care am aplicat un ser si o crema pe ten, fie ca a fost vorba de un dus scurt sau o baie lunga ... le-am apreciat pe toate. Mi-am dat seama ca am mai multe produse de la Sachajuan decat credeam si le-am tot folosit, masca tratament mi-a placut mult si e pe terminate. 

Nu m-as duce in magazin sa platesc pretul intreg pe ele, desi sunt produse foarte bune, pentru ca exista si un mod mai inteligent de a le cumpara. Daca vreti sa le incercati va recomand cutiile Pick'N'Dazzle. Aici puteti sa vedeti ce branduri au si, chiar si cu o cutie pe o luna cum am procedat eu pentru 2 dintre produsele astea, iesiti mult, mult mai bine decat in magazine.

Placerea suprema a lunii a fost escapada la munte, o plecare care a fost cu semnul intrebarii pana in ultima secunda. Situatia cu blanoasele mele ma forteaza de cateva luni bune sa fiu prezenta fizic acasa si asta imi blocheaza foarte tare activitatile. Insa s-au adunat multe si am simtit ca daca nu plec macar o zi nu o sa imi fie tocmai bine. 

Am avut noroc sa planific bine lucrurile si sa ma ajute mama, asa ca am putut sa ma bucur de aer curat si de privelisti ca asta, chiar daca a fost cea mai dificila si nesigura plecare din viata mea. Din fericire nu s-a intamplat nimic grav cat am fost plecata, asa ca pot sa zic ca plecarea asta a fost una reusita si mi-a oferit gura de aer de care aveam atata nevoie.

Pe tine ce te-a bucurat luna asta?

Trimiteți un comentariu