Ce-am incercat nou in ultima vreme

16.5.24

Sunt atat de multe produse noi de care vreau sa va povestesc incat nu stiu cum sa fac, asa ca o sa incep azi cu cateva adunate intr-o singura postare, desi nu prea au legatura intre ele, dar pana la urma asa e si viata: cu de toate si uneori lucrurile nu se potrivesc la prima vedere, dar conteaza cum e finalul, nu?

V-am povestit de parfumurile de la Sentier aici si va spuneam atunci ca vreau sa incerc mai multe, asa ca Discovery Kitul a fost alegerea perfecta. Mi-a placut foarte mult sa incerc o parte dintre parfumurile lor, intre timp am vazut ca mai au cateva lansari si chiar cateva parfumuri fara alcool, si sentimentul pe care il am legat de brandul asta e acelasi: parfumuri extrem de placute, usor de purtat, nu mi se pare ca seamana cu altceva, insa la capitolul rezistenta pe piele nu stau foarte bine. Daca nu va deranjeaza sa le reaplicati nu este nici o problema, desi pretul e prea mare pentru asta - sper sa apara si alte variante la 10 ml la Pick'N'Dazzle pentru ca luate asa pretul e mai mult decat bun.

Mostrele din kit nu au cele mai bune pulverizatoare si vreau sa va spun asta clar pentru ca la vreo 2 parfumuri mi-au dat batai mari de cap pentru ca nu pulverizau nimic, iar la altele au improscat, insa experienta in sine a fost una care mi-a placut mult si nu a fost nici o aroma care sa imi displaca. Mi-a placut in mod deosebit Le Marais, inspirat de cartierul din Paris cu acelasi nume, o combinatie de fructe de padure si flori care pe mine miroase foarte bine.

Am primit de la Imar Skin balsamul lor de corp Milkish si v-am povestit atunci cand l-am primit cate ceva. Am tot folosit produsul desi mirosul initial de miere nu ma incanta (nu sunt mare fana miere, dar nici nu ma deranjeaza pentru ca nu se ramane), insa imi place mult cum hidrateaza si cum se simte pe piele. Formula contine squalane, panthenol, bisabolol, ceramide si alte cateva ingrediente care ajuta piele. Pretul este exagerat, insa tinand cont ca Imar are periodic reduceri daca va tenteaza puteti sa-l urmariti cand e la oferta. Imi place ambalajul, imi place mult si produsul, doar pretul nu-mi place.

In ceea ce priveste mancarea am incercat o gramada de chestii noi in ultima vreme (lucru pe care nu l-as fi facut acum 10 ani, dar ne mai schimbam) si sunt 2 de care vreau sa va spun: cassava si mochi. Cassava, cunoscuta si ca yuca sau manioc, a ajuns in viata mea intr-o sacosa Save Me de la Sezamo si dupa ce m-am uitat cateva zile la ea am decis sa o fac chipsuri la air fryer si a fost o nebunie. Nu se consuma cruda, nu contine gluten deci poate fi o alegere buna pentru cei cu boala celiaca.

Mochi este un desert japonez facut din orez (nu stiu exact ce tip se foloseste si cum se prepara), insa am incercat cateva variante chiar reusite: cel cu matcha mi-a placut mult, dar si variantele astea doua cu flori de cires si banane si lapte. Textura e una moale, nu are exagerat de multe calorii si mie chiar imi place, desi nu este ceva ce-as consuma regulat.


Maison Olfactif este un brand de parfumuri aparut recent pe piata si cea din spatele lui este tot Ioana Marinescu, care are si Imar Skin. Nu am putut sa onorez invitatia la lansarea din Baneasa, insa am primit cateva mostre si am incercat parfumurile si este unul care mi-a placut mult si care mi-a incantat simturile.

Face parte din colectia Les Emotionnels si numele lui este Fatal Dose: The Happiness. E dulce, e fructat, e gurmand, dar cumva proaspat si intens, imi da o stare de bine si ma duce direct intr-o oaza de liniste si fericire, sentiment care imi place mult. Foarte reusit, m-a surprins mai mult decat placut, poate intr-o zi o sa-l cumpar.

Am lasat la final doua produse de la Wella din gama Fusion, care nu sunt tocmai noi pentru mine (am mai avut niste miniaturi pe care le-am luat in vacanta, insa e greu cand esti plecat si e alta apa si alte clima sa poti sa judeci un produs), dar pe care le-am tot folosit si imi plac. Intotdeauna am ales produse de reparare chiar daca parul meu nu este deteriorat si in timp asta s-a vazut.

Samponul si balsamul din gama asta au tehnologia Silksteel care repara si reface fibra capilara, atat la nivel micro, cat si macro. Imi place mult cum arata parul si il simt mai puternic, asa cum era de asteptat de la o astfel de gama. Produsele cu aminoacizi imi plac mult si parul meu simte imediat diferenta cand le folosesc, masca se lauda si cu Metal Purifier care protejeaza parul de metalele din apa. Nu stiu ce si cum, dar functioneaza si imi place mult combinatia asta. 

Stiti vreunul dintre produse? Ce ati incercat nou si v-a placut mult?

Trimiteți un comentariu