7 intr-o saptamana #445

12.5.24

Saptamana asta a inceput usor, in liniste, cu timp pentru suflet, cu ciocolata, cu momente si mai bune si mai putin bune pentru ca viata e si cu plus, dar si cu minus, cu aducere aminte, cu dor, dar si cu zambete. Am profitat de zilele libere sa imi pun ordine in minte si sa ma gandesc cum sa fac lucrurile mai usoare in perioada urmatoare sau macar sa incerc sa usurez anumite chestii atat cat pot.

Am scos din sertar un parfum care imi place mult, Italian Summer Fig de la The Body Shop, care nu se mai produce si m-am bucurat de el 3 zile la rand. Mai am cateva astfel de parfumuri si din cand in cand imi place sa le folosesc si sa zambesc. Pentru mine parfumurile sunt strict legate de emotii si de starea mea si intotdeauna aleg parfumul in functie de ceea ce simt in ziua respectiva.

Am avut mult de munca si nu au fost cele mai usoare mai zile, asa ca m-am ajutat cum am putut si roll on-urile cu uleiuri esentiale sunt mereu pe birou. Astea de la Tisserand sunt printre cele pe care le folosesc cel mai des, imi plac si cele de la Puressentiel si mai am si de alte branduri mai putin cunoscute la noi.

Am inceput sa recitesc cartea asta de care vreau sa va povestesc la un moment dat, m-a ajutat sa inteleg mai bine niste lucruri si sa ma vad pe mine altfel, cred ca ceea ce a schimbat intr-un mod clar a fost modul in care nu mai incerc sa inteleg anumite lucruri si asta probabil m-a ajutat sa nu ma mai consum atat de tare. O sa revin la subiectul asta cand o sa simt sa fac asta.

Printre micile placeri de saptamana asta au fost ciresele, dar si multe alte fructe. Mi-am propus la inceputul anului sa consum cat mai multe legume si fructe, dar si sa cresc consumul de proteine si vad ca imi iese. Ma ajuta mult si modul in care fac cumparaturi, nu imi planific mesele, dar sunt atenta sa am mereu produse cu care sa pot face diverse.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare, flori, mult SPF (o sa va povestesc zilele urmatoare de cateva noutati de la Pupa Milano, printre care si SPF-ul din poza asta), filme si muzica, plimbari prin parc, privit cerul, momente simple pe care le-am savurat din plin. As fi vrut sa fac si alte lucruri, insa nu am avut cele mai bune zile si am resimtit asta din plin, asa ca am preferat sa ii dau corpului meu linistea de care am simtit ca are nevoie.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu