The Ritual of Ayurveda pentru ingrijirea mainilor

22.5.24

Cred ca stiti ca imi plac produsele de la Rituals si imi plac ... mult. Sakura si Jing sunt gamele de care v-am tot povestit in ultimele luni, insa imi plac mult si Mehr si Ayurveda. Imi place mult si editia limitata Yozakura lansata anul asta, dar si noua gama Royal Tea miroase bine si sper sa apara mai multe produse. Din colectiile Premium am incercat doar cateva produse, dar pe viitor am in plan sa incerc si altele. 

Din ritualul Ayurveda, cu trandafir indian si ulei de migdale, am observat ca intind mana cel mai des dupa produsele pentru ingrijirea mainilor si despre ele vreau sa va povestesc astazi pentru ca mi se par rasfatul perfect, mai ales in perioada asta cand mainile mele sunt extrem de solicitate.

Imi place mult tot conceputul celor de la Rituals, imi place modul in care gandesc produsele, dar si modul in care incearca sa ne inspire sa traim cat mai frumos. Am avut placerea acum cativa ani, in cadrul unui eveniment, sa ii ascult vorbind pe cei din spatele brandului si am rezonat cu tot ce am auzit si asta m-a facut sa indragesc si mai tare produsele.

Ayurveda are la baza ca principiu stilul de viata echilibrat si in momentul asta al existentei noastre cred ca avem nevoie de echilibru mai mult decat oricand. Intelepciunea antica din India este cea care a inspirat gama Ayurveda si produsele sunt gandite pentru a imbunatati sanatatea si starea de bine, purificand si hranind energia. In gama asta sunt o multime de produse, atat pentru corp, cat si pentru casa ce ajuta la echilibrarea corpului, mintii si a sufletului.

Mainile mele sunt cele care au nevoie de atentie in perioada asta si, desi am multe produse pentru ingrijirea lor, am observat ca tind sa intind mana dupa cele de mai jos, asa ca am zic ca e cazul sa va spun mai multe despre ele. Am si exfoliantul de maini din gama asta, dar nu il consider un produs preferat - imi place, dar este un pic prea gras pentru gusturile mele, insa astea 3 sunt clar printre preferatele mele. Aroma este una delicata, florala si usor dulceaga si are un efect linistitor care ajuta la armonizarea simturilor.

Sapunul de maini curata eficient si placut, fara sa usuce deloc pielea, iar folosit impreuna cu Harmonious Hand Balm imi ofera acea senzatie de rasfat si calm, de placere si satisfactie pe care o caut atunci cand vreau sa ma simt bine in timp ce am grija de mine. Este o combinatie care imi place mult si care ma ajuta sa-mi pastrez mainile intr-o forma buna, indiferent de stresul la care le supun. Un alt lucru pe care il apreciez este ca pentru sapunul de maini se poate cumpara refill, asa cum e si in cazul cremelor pentru corp.

In momentele cand pielea mea este extrem de uscata si reactioneaza la cine stie ce factori de stres intind mana dupa Recovery Hand Balm - il gasiti in perioada asta la reducere pe Notino la un pret chiar bun - cu o formula mult mai hidratanta decat cea a produsului de care v-am zis mai devreme. Formeaza un film de protectie pe piele si ofera mainilor acea ingrijire intensa de care au nevoie in momentele grele, eu il folosesc pe post de masca de noapte atunci cand simt ca mainile mele au nevoie de un plus de hidratare si ingrijire.

Va plac produsele de la Rituals? Le-ati incercat pe cele pentru ingrijirea mainilor? Care e gama voastra preferata?

Trimiteți un comentariu