7 intr-o saptamana #447

26.5.24

A fost una dintre cele mai grele saptamani din ultimul an si am avut 2 nopti nedormite care m-au daramat la propriu. A trebuit sa trag de mine sa fac lucrurile care nu puteau fi amanate si sa gasesc cumva energie sa ma ocup de tot ce e urgent (si din pacate la mine urgentele sunt zilnice si sunt legate de blanoasele mele), a fost greu si m-am simtit epuizata la final de zi, dar bine ca s-au putut rezolva.

M-a apucat reorganizarea spatiului unde lucrez - cred ca e doar nevoia de a avea control asupra unor aspecte, dar nu am timp sa ma gandesc prea mult la asta - si asta a insemnat ca am reasezat si alte lucruri si am ales sa folosesc cateva rujuri pe care le-am neglijat. Cred ca v-am spus pe Instagram ca ma batea gandul sa imi iau o nuanta din noul Loveshine Lipstick de la Yves Saint Laurent, insa cand am realizat ca e o reformulare a lui Rouge Volupte si ca rezista la fel de putin pe buze mi-a trecut tot cheful.

Am iesit la cateva plimbari scurte zilele astea pentru ca mintea mea avea nevoie de o pauza, tot stresul din ultima perioada imi da o senzatia de apasare pe care incerc sa o iau asa cum e si sa gasesc solutii sa nu mai fie atata presiune, insa unele situatii nu au cum sa fie mai usoare. M-am plimbat, am admirat cerul si am incercat sa respir adanc si sa-mi amintesc ca toate trec si ca lucrurile isi urmeaza cursul firesc, chiar daca uneori nu intelegem de ce se intampla. M-am bucurat de niste bujori albi superbi, dar si de cateva albe surprize care m-au facut sa zambesc.

Unul dintre interesele mele este alimentatia si v-am spus asta de multe ori, mai ales in ultima perioada cand vad in jurul meu tot mai multe femei cu probleme ce vin la pachet cu menopauza. Sunt multe lucruri care se pot rezolva cu un stil de viata adecvat schimbarilor prin care trece organismul. Din fericire eu, desi anul asta fac 45 de ani, nu am nici un fel de semne de perimenopauza, insa si am grija sa ii dau corpului meu ce stiu ca il ajuta.

Mi-am propus sa consum mai multa proteina si vreau sa incerc cateva retete cu edamame, la fel cum vreau sa incerc sa mananc mai multe feluri de peste. In farfuria asta e tuna steak pe care am facut-o la airfryer si langa am tras la tigaie un amestec de legume de care am vrut sa scap din congelator (mereu am la indemana astfel de mixuri ca sa fiu sigura ca am ce sa mananc cand nu am timp de cumparaturi).

Vineri am fost in vizita la Niche Parfumerie sa miros noul parfum lansat de Dusita - Pelagos - pentru ca eram curioasa. Pe Pissara Umavijani, creatoarea brandului, am cunoscut-o cand a fost la Bucuresti la lansarea brandului in Romania si imi place mult ce face pe partea de creatie. Am incercat aproape toate parfumurile create de ea, asa ca am vrut sa vad cum e Pelagos.

Si m-a luat prin surprindere - ma asteptam la ceva mai masculin, insa e unisex si mi se pare extrem de potrivit pentru zilele calde. Este un lemnos cu note citrice, simt usor si iasomia si irisul, iar notele marime se dezvolta pe masura ce trece timpul. Am o mostra pe care intentionez sa o port zilele urmatoare sa vad cum e pe pielea mea, daca ajungeti in magazinele lor din Bucuresti sau Timisoara merita sa il incercati. 

Mi se potriveste foarte bine varianta asta din The Book of Answers, de care v-am mai spus recent intr-o postare, pentru ca eu asta fac cand sunt fata in fata cu o problema: caut solutii. Nu spun niciodata nu se poate/ nu stiu/ nu exista, ci ma gandesc ce si cum pot face si uneori solutiile pe care le gasesc sunt uimitoare si ma ajuta sa fac lucrurile diferit. Cred ca asta e unul dintre lucrurile care ma ajuta de fiecare data sa merg inainte, indiferent de ce imi apare in cale.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu