De la mine, de la mama & de la prieteni

23.5.24

Am adunat cateva produse noi in ultimele saptamani si am zis ca cel mai bine e sa le pun intr-o postare si sa va povestesc despre ele, dar sa profit de ocazie si sa va spun cum si de unde aleg eu sa fac cumparaturile. Sunt cateva produse pe care le-am cumparat si doua pe care le-am primit cadou, toate imi plac si le-am tot folosit.

Va povesteam in postarea de aici ca anul trecut a insemnat pentru mine reintoarcerea la brandul Givenchy, ca produsele de machiaj din gama Prisme Libre sunt extrem de reusite si ca imi plac la nebunie. Cand am vazut ca s-a lansat iluminatorul lichid editie limitata mi-a batut inima mai tare, mi l-am dorit, dar am zis ca am destule produse si nu-mi trebuie.

Intr-o seara am primit un mail ca au 20% reducere pe site, m-am uitat daca mai e disponibila nuanta Pink Extravaganza (v-am aratat in reelul de aici mai bine produsul) si in 2 minute am si plasat comanda. Am avut ceva regrete dupa pentru ca am zis ca nu mai cumpar ce nu am nevoie (de obicei nu pierd timpul cu regrete sau altceva, dar perioada asta e una solicitanta si mintea ma mai "joaca" uneori), dar cand a ajuns produsul mi-a trecut orice idee de genul asta pentru ca imi place la nebunie. 

Transportul pe siteul Givenchy este gratuit (am dat comanda duminica seara si vineri dimineata mi-a adus curierul coletul acasa - am colete din Bucuresti care au stat mai mult in tranzit) si poti sa-ti alegi 3 mostre, insa periodic sunt si oferte cu mini produse si, ca si experienta de shopping, mi-a placut mult. In plus ai acces la editiile limitate si la noutati.

Am tot vazut si auzit laudate parfumurile de la Zara si intr-o zi cand am avut ceva timp de petrecut cu mama am fost intr-un magazin sa le mirosim si sa vedem cum sunt. Am plecat cu niste ganduri clare de acasa, am avut acolo cateva surprize placute (la toamna mai fac o vizita) si in final am decis sa ne luam fiecare cate un parfum. Mama a zis ca face ea cinste, asa ca l-am primit cadou.

Hibiscus a fost cel cu care am plecat in gand pentru ca am citit ca seamana cu apa de toaleta Solo Ella de la Loewe, eu am parfumul si imi place mult de tot. Am mai vazut ca spune lumea ca seamana cu ceva de la Jimmy Choo sau Victoria's Secret, dar nu stiu parfumurile respective deci nu ma pot pronunta.

Nu este o copie dupa Solo Ella, insa are acelasi vibe si mi se pare mai mult decat potrivit pentru perioada calda. E un parfum dulce, floral (cu un aer tropical, deloc gretos) si vesel, mie imi da o stare de bine si ma face sa zambesc de cate ori intind mana dupa el. Daca va place Taj Sunset de la Escada o sa va placa si parfumul asta.


Seamless Skin Enhancing Tint de la Lisa Eldrige a fost o surpriza de la o prietena si este un produs de care cred ca ati tot auzit pentru ca multa lume il lauda. Este un produs hibrid - 78% ingrediente de ingrijire + un rol estetic, iar ceea ce face este sa uniformizeze si sa ofere tenului un aspect luminos, sanatos si proaspat, are si un efect usor de blurare.

Eu am nuanta T6 si mi se potriveste foarte bine, imi place cum arata pe ten, insa cand e foarte cald trebuit sa folosesc si pudra daca vreau sa arate asa cum imi doresc, deci n-as zice ca e chiar crease-proof cum zic ei. Este un produs lejer, luminos si face exact ce promite, dar nu cred ca este atat de unic incat sa fie de neratat. Imi place si-l folosesc des, dar cred ca se va termina foarte repede si nu e tocmai ieftin.

 
Editia limitata de Valentine's de la Kiko Milano, Stellar Love, mi-a placut de cand am vazut-o pe contul lor de Instagram la inceputul anului, dar am stat potolita si m-am facut ca uit. Dar am prins o oferta cu reduceri de pana la 50%, cadouri la achizitie si aveam inca un cod suplimentar de 15% reducere, asa ca mi-am satisfacut pofta si am luat cateva produse si pentru voi, probabil ati vazut giveawayul de pe Instagram de luna trecuta.
 
Transportul a fost gratuit la comenzi de peste 50 euro, cateodata e si la 30 de euro, chiar va recomand sa profitati de ofertele on-line pentru ca merita din plin. Coletul vine prin curier acasa, dureaza cam 10-14 zile in functie de perioada.

Ce am din colectia asta? Parfumul Moonlight Spark, o aroma florala cu ambra si note fructate, e reusit si imi place (are 30 ml si e primul pe care il incerc de la ei), iluminatorul pudra (am fost foarte aproape sa il iau si pe cel lichid, dar mi-am dat seama ca chiar era pura curiozitate si l-am scos din cos), rimelul si 3 produse pentru buze: 2 rujuri Velvet Caress (01 Love Thrill si 03 Stellar Kiss) si un duo (ruj si gloss) intr-un format pe care nu l-am mai incercat pana acum.

Imi plac mult de tot, texturile sunt de vis, dar si ambalajele arata intr-un mare fel. Produsele de buze de la Kiko mi se par cele mai bune produse ale lor si am destul de multe. Imi plac mult si bronzerele, intotdeauna mi s-au parut mai reusite editiile limitate decat colectia lor de baza si spre ele ma indrept de obicei.

Nu aveam in plan vreo oja noua pentru ca am cateva noutati extrem de misto si care imi plac mult, v-am povestit de cele de la Pupa zilele trecute, insa mi-au aparut niste poze pe Instagram si mi s-au parut extrem de interesante cateva nuante de la Pastel, un brand turcesc de care am mai auzit. Cred ca am mai incercat ceva de la ei acum multi ani. Eu am comandat ojele de aici, insa le gasiti si aici, pretul e intre 9 si 11 lei, iar nuantele pe care le-am luat eu sunt superbe.

Am luat 2 nuante din gama Pure: 602 si 607 (prima e vinovata de cumparaturile astea pentru ca m-a dus cu gandul exact la reflexiile de pe care le da Glazed N'Amused de la OPI peste orice culoare si nu m-am inselat, arata super bine pe unghii daca va place ideea de glazed nails) si alte 2: 43 si 88 care banuiesc ca sunt dintr-o gama Sheer pentru ca pe unghii culoarea nu e asa intensa ca in sticla, dar arata foarte foarte bine. Imi plac mult si chiar ma bucur ca le-am luat pentru ca pretul e super bun pentru ceea ce ofera ojele.

Va face ceva cu ochiul?

Trimiteți un comentariu