Dimineti de mai

21.5.24

Diminetile mele incep foarte devreme si nu in liniste, asa cum e cel mai indicat, dar blanoasele mele sunt la varsta la care au nevoie de ajutor pentru foarte multe lucruri si cele mai multe zile vin cu multe provocari. Insa dupa ce totul e ok cu ele imi fac timp si pentru mine pentru ca e important cum incepe ziua, asa ca dau reset si o iau de la capat.

In cana e Cola, un obicei prost si de care nu am reusit sa ma las, pentru ca eu nu beau cafea, dar trecand peste asta imi planific ziua si imi creez un mediu de lucru cat mai relaxant. Despre produsele de la Tisserand v-am mai spus, am cateva pe care le folosesc constant si imi plac mult. In gama Total De-Stress sunt mai multe produse, insa eu folosesc MoodFix Mist, este o combinatie de ulei de muscata, portocala si ghimbir care ma relaxeaza.

Partea de ingrijire a pielii nu imi ia mult pentru ca dimineata nu folosesc multe produse, insa nu sar niciodata peste SPF, iar cele pe care le folosesc cel mai des sunt astea doua cu filtre minerale de la Paula's Choice, desi am folosit si Beauty of Joseon si Pupa in unele zile. Astea 2 sunt cele pe care ochii mei sensibili le tolereaza cel mai bine si cu care merg la sigur. Nu sunt doar produse cu SPF, ci ofera si ingrijire, eu caut un aspect final luminos si asta ofera amandoua.

Micul meu dejun nu se intampla extrem de devreme, iar in unele zile nici nu exista, pentru mine e ok asa si este un stil de viata cu care ma simt bine. Dar atunci cand iau micul de dejun in general sunt 2 felii de paine hipoglucidica cu o crema de branza/ legume si cine stie ce deasupra. Combinatiile astea, smochina, otet balsamic fara zahar adaugat & seminte de canepa si seminte de rodie & vlastari de broccoli, sunt printre preferatele mele. Adaug si un shake cu lapte de migdale si pudra proteica si e mai mult decat suficient pentru cateva ore bune.

Alegerea parfumului este una importanta pentru ca fac asta in functie de starea pe care o am si de ceea ce vreau sa simt in ziua respectiva. Pentru mine parfumul a fost intotdeauna un mijloc de a exprima ce simt si cum ma simt. A Girl in Capri de la Lanvin e un parfum pe care l-am primit cadou de ziua mea acum cativa ani si pe care il port mereu cand e cald. E un citric lejer, cu note marime, care ma duce cu gandul la vacanta, soare si voie buna. Are ceva cremos, dar e proaspat si interesant, ma face sa intind mana dupa el, desi nu rezista foarte mult pe pielea mea.

Partea de machiaj nu este un obicei zilnic, cel putin nu a fost anul asta cand am petrecut mult zile in casa, dar cand o fac aleg produse usoare si care fac acelasi lucru: aspect natural, cat mai luminos si care sa ofere prospetime, nu sa incarce inutil. Daca plec pe undeva apar 2 esentiale: concealer si rimel pentru ca ochii imi tradeaza oboseala.

Diminetile tale cum arata?

Trimiteți un comentariu