7 intr-o saptamana #444

4.5.24

Nu am mai publicat de mult timp postarea asta sambata, dar suntem toti cu mintea si cu sufletul in alte parti si am zis ca e mai bine sa o fac astazi decat sa sar peste ea. Saptamana mea a fost plina, a fost cu alergat, cu multe lucruri de rezolvat, cu cateva surprize frumoase, dar si cu nervi, asa cum e mereu in viata. Vremea in ultimele zile a fost mai degraba de toamna, asa ca am pacalit-o cu niste arome primavaratice.

Am avut in frigider multe legume care trebuiau consumate, asa ca pranzul meu a aratat cam asa in cele mai multe dintre zile, cu mici variatii care au tinut de ce aveam in frigider. In bolul asta am avut quinoa cu mangetout, broccoli, morcovi si usturoi, in alte zile a fost orez cu ciuperci si tot asa. Este stilul de alimentatie cu care eu ma simt bine si asta conteaza pentru mine.

M-am bucurat de multe flori saptamana asta, au fost multe momente cand m-am oprit si am respirat, concentrandu-ma pe ceva simplu si frumos. Imi propusesem sa citesc mai mult zilele astea, insa am fost extrem de obosita si ochii mei s-au resimtit.

Una dintre surprizele de saptamana asta a venit de la Cashmere Aroma si m-a facut sa zambesc larg pentru ca imi plac mult produsele lor. Am primit cele 5 parfumuri noi de rufe si un parfum textil din cele lansate recent, le-am pus deja la treaba si de-abia astept sa vad cum miroase lenjeria diseara cand ajungem in patul proaspat schimbat. Pe site acum au o oferta buna: la cumpararea pachetului cu cele 5 arome noi de parfum de rufe primiti cadou sprayul pentru textile Marrakech.

Ultimele saptamani au fost unele care mi-au lasat un gust amar in anumite privinte, insa m-au facut si sa realizez niste lucruri, asa ca mi-am pus un pic de ordine in ganduri si in produse. Am scot in fata tot ce vreau sa termin zilele astea, am inceput sa folosesc cateva produse noi, am primit un device interesant de care sunt extrem de curioasa, am descoperit cateva produse extrem de bune, mi-am si luat cateva produse pe care mi le doream. Dar mai important decat toate e ca ma bucur de toate lucrurile mici si in societatea in care traim eu consider asta un mare castig.

Pentru mine Pastele inseamna liniste, nu inseamna mancare multa, nu inseamna cine stie ce alte nebunii, inseamna doar timp de calitate, inseamna amintiri cu care imi hranesc sufletul, e despre cu totul altceva decat ce se promoveaza peste tot. Asa ca asta am de gand sa fac zilele astea: sa imi hranesc sufletul si sa ma bucur ce sunt si de ce am.


Nu stiu cand a avut postarea asta o poza bonus, dar azi simt nevoia sa pun una pentru ca imi place la nebunie Bucuresti in zilele de sarbatoare, ma refer la traficul redus, la linistea de pe strazi, la aerul pe care il simti greu in orasul asta atat de aglomerat. In Bucuresti e mereu agitatie, strazile sunt pline, iar eu ador sa ma plimb pe strazi in zilele libere din perioada sarbatorilor si sa ma bucur de oras.
 
 
Ce planuri aveti pentru zilele astea? Va doresc zile cu liniste si pace in suflet, cu zambete si oamenii care conteaza aproape.

Trimiteți un comentariu