Noutati de la Pupa Milano

14.5.24

De cate ori primesc noutati de la Pupa Milano ma entuziasmez pentru ca imi place mult brandul, imi plac produsele si imi aduc aminte de ce imi place sa impartasesc cu voi ce simt eu ca merita, ce cred ca v-ar face si voua placere sa incercati. Azi vreau sa va povestesc despre 3 lansari recente, de cand am facut pozele am mai cumparat o nuanta la unul dintre produse si astept sa apara si la noi noul rimel Vamp! Lash Extender pentru ca vreau neaparat sa-l incerc.

Gama Wonder Me este una care imi place mult si de care v-am mai povestit pe blog, concealerul si pudra Powder-no-Powder sunt printre preferatele mele si le folosesc de cand s-au lansat. Concealerul il am in 3 nuante si pudra in 2 nuante si cred ca asta spune multe despre cat de mult imi plac produsele. Cand am vazut ca gama urmeaza sa se imbogateasca cu alte 2 produse am zambit larg pentru ca m-am asteptat la niste produse cu texturi exceptionale si nu m-am inselat.

Prima noutate este Bronzer, o pudra compacta fara talc (ca si celelalte produse din gama) care arata super natural pe ten, nu incarca deloc si reuseste cumva sa netezeasca pielea. Rezista foarte bine pe ten chiar si in conditii de transpiratie/ umiditate si are si ingrediente care ingrijesc tenul, nu doar un rol estetic. Este disponibil in 4 nuante: una deschisa neutra (cea din poza), doua nuante medii (neutra si calda) si o nuanta inchisa (calda), daca cautati un bronzer subtil de toata ziua e ce trebuie.

Celalalt produs lansat este un iluminator si are aceeasi textura hibrid ca a iluminatorului din editia limitata Dreamscape de care v-am povestit recent, asa ca am fost chiar curioasa sa vad cum arata pe piele pentru ca promite stralucirea si luminozitatea oferite de un iluminator lichid. Se topeste pe piele, este foarte luminos si matasos, foarte potrivit pentru un machiaj de zi.

Nuanta asta este 101 Rose Gold si imi place mult cum arata pe ten, insa mai vine in alte 4 nuante asa ca daca preferati ceva mai roz sau mai auriu sau poate mai inchis aveti de unde alege. Cateodata iluminatoarele din editiile limitate, oricat de frumoase sunt, nu prea se preteaza pentru un machiaj de zi cu zi, insa produsul asta e perfect pentru asta si in plus este o placere sa-l folosesti.

Daily Defender este produsul de care m-am entuzismat cel mai tare cand am vazut ce urmeaza sa se lanseze pentru ca eu ma inteleg foarte bine cu produsele de ingrijire de la Pupa. Atat cremele de ochi, cat si serurile sunt produse pe care le folosesc de cateva ori pe saptamana, chiar ma gandeam ca le lipseste un produs cu protectie solara si uite ca a fost lansat.

Formula este una care imi place mult, e pe baza de titanium dioxid si mai multe filtre sintetice de generatie noua, in plus are ginseng indian (nu cred ca mai e cazul sa va spun de antixoxidanti) si o textura de vis, iar finishul este unul care imi place la nebunie: luminos, natural, aspectul final este unul mai uniform si mai sanatos.

Nu are alcool, insa are parfum undeva in a doua jumatate a listei, nu m-a deranjat deloc, iar ochii mei sensibili tolereaza foarte bine produsul asta, lucru care m-a bucurat peste masura pentru ca sunt putine produse pe care le tolerez. Vine in doua variante, una transparenta (cea pe care o am eu) si una colorata. Intentia mea a fost sa cumpar si varianta colorata, insa am primit un alt produs pe care vreau sa-l incerc in perioada urmatoare, asa ca varianta colorata ramane in asteptare. Este un produs care imi place mult si daca cautati un SPF cu pret decent care sa ofere mai mult decat protectie e de incercat.

Iar ultima noutate este pentru unghii - Lipgloss Nails, o colectie de 9 lacuri de unghii si un top coat care promit efectul unui gloss de buze pe unghii. Culoare semitransparenta si laptoasa, finish ultra-lucios cu efect de umplere 3D, suna bine, nu? Si nu doar ca suna, dar arata si foarte bine pe unghii si mie imi place mult colectia asta.

Nuantele pe care le-am primit sunt 002 Baby Doll Pink, 008 Milky White si 004 Deep Nude (prima poza), iar eu am cumparat zilele trecute 006 Soft Plum, o nuanta de nude cu subton movuliu care imi place la nebunie si pe care puteti sa o vedeti in a doua poza. Am incercat sa surprind nuantele cat mai aproape de realitate (002/ 004/ 006 si 008), finishul pe unghii este unul lucios, nu am aplicat top coatul la swatchuri. Imi plac mult de tot ojele astea, partea mai putin placuta este ca au doar 4,5 ml si se termina repede.

Cum vi se par noile produse lansate de Pupa? Ce va tenteaza?

Trimiteți un comentariu