7 intr-o saptamana #448

2.6.24

Am inceput saptamana cu o plecare la munte de care avem nevoie ca de aer, ultimele luni au fost grele si apasatoare si lucrurile nu au cum sa se duca spre bine cu blanoasele mele. Mi-am dat seama ca daca nu ma detasez de toate, fie si pentru putin timp, nu o sa imi fie mie bine si nu o sa mai fiu in stare sa le ajut nici pe ele cand au cea mai mare nevoie. A fost o plecare grea, cu emotii si cu nesiguranta, dar in final totul a fost ok si am reusit cat de cat sa ma incarc cu energie si sa fiu pregatita pentru ce urmeaza.

Am ales Busteni ca destinatie pentru ca am vrut sa stam la Moon Resort - v-am povestit pe Stories mai multe detalii, asa ca nu insist si aici. Apusul asta mi-a mers direct la suflet si privelistea a fost exact ce-am sperat sa fie. Nu stiu daca am stat vreodata in Busteni, mama mi-a zis cand am intrebat-o ca parca isi aminteste ca am stat candva la Silva, dar nu e sigura, mereu am fost in trecere, asa ca acum am bifat si asta.

Au fost 2 zile in care am vrut sa ma rup de tot, sa ma plimb si sa ma conectez cu natura si exact asta am facut. Am trecut pe la Manastirea Caraiman, am stat ceva mai mult in curtea de la Castelul Cantacuzino si nu ne-a deranjat nici macar ploaia, am savurat peisajul, am ascultat muzica pe o banca sub o streasina, am respirat si am existat. A fost bine si, daca mi-ar permite situatia, as fugi mai des asa din Bucuresti pentru ca face tare tare bine la minte si la sanatate.

Am incercat multe produse noi zilele astea, cat am fost plecata am luat cu mine mostre ale unor produse pe care voiam sa le incerc si am descoperit cateva foarte interesante. Iar acasa am folosit cateva produse pe care le-am luat recent, astea 2 de la Lorac le-am luat de pe Notino la lichidare de stoc si am dat pe ele 18 lei, pretul fiecaruia normal e in jur de 150 lei.

Nuanta de la TANtalizer Buildable Bronzing Powder e Golden Girl, iar la Light Source Illuminating Highlighter am luat nuanta Daylight. Ambele sunt extrem de pigmentate, au textura superba si imi plac mult - merg foarte bine folosite si ca fard de pleoape. La aceeasi lichidare de stoc am luat si o pudra pentru luminozitate de la Ciate, dar nu am apucat sa o incerc inca - am luat-o cu 14 lei si pretul pe site este peste 180 lei. A fost una dintre cele mai bune sesiuni de shopping on-line din ultima vreme.

Dupa ce m-am intors am avut mult de munca, asa ca am asteptat cu nerabdarea sfarsitul de saptamana sa imi trag putin sufletul. Am primit un cadou care m-a bucurat mult de tot - am inceput din nou sa colorez si imi doream ceva nou si cu spatii mai mari pentru ca ochii mei sunt foarte obositi si caut sa ma relaxez, nu sa ii obosesc si mai rau.

Am primit 3 carti (Cadouri Legendare e brandul) si imi plac la nebunie + creioane noi de la Faber Castell. Cartile sunt altceva, am una cu catei, una cu case pitoresti si una cu buchete de flori si deja am inceput sa le dau viata. Sunt realizate pe carton, au spirala si daca va pasioneaza asa ceva chiar merita incercate. Am intrebat de unde sunt luate sa va spun si voua si le gasiti aici, dar am vazut ca au si site, insa nu am stat sa ma uit cu atentie.

Weekendul a fost cu relaxare, cu timp de suflet, cu muzica, cu lalele superbe, cu ganduri, cu niste tentative de planuri, cu parfumuri pentru vara ce tocmai a inceput, cu cateva cumparaturi pentru ca aveam niste curiozitati, cu discutii lungi. Perioada asta e foarte incerta pentru mine, trebuie sa iau lucrurile asa cum vin si nu pot sa planific nimic nici macar pe cateva zile si asta nu imi da o stare tocmai buna, dar incerc sa fac lucrurile cum pot mai bine si sa ma stresez cat mai putin.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu