Glow Healthy, un portal de care trebuie sa stii

13.6.24

Imi plac ideile bune si Glow Healthy, de-abia lansat pe piata, mi se pare un concept extrem de interesant, un portal de shopping on-line unde expertiza si calitatea se intalnesc pentru a ne oferi o varietate de produse si solutii menite sa ne ajute sa transformam rutina de frumusete si sanatate intr-o experienta remarcabila.

Intr-o lume dominata de e-commerce portalul Glow Healthy aduna o multime de branduri dermato-cosmetice precum Uriage, Apivita, Isdin si Filorga, produse de la Eva Intima, brandul cu cea mai complexa gama de produse de ingrijire intima pentru femei, produse de par de la Nuggela & Sule, produse de wellbeing de la Puressentiel, dar si produse pentru sanatate de la branduri precum Unident, Dr. Biom, NovoC si multe altele.

Pana la finalul lunii iulie transportul este gratuit pentru orice comanda achitata cu cardul, se primesc cadou mini produse, dar si reduceri pentru abonarea la newsletter. Siteul este foarte bine structurat, navigarea se face foarte usor si experienta in sine este una foarte placuta, ce mi se pare ca lipseste este insa lista de ingrediente la fiecare produs. In plus, pe langa produse, pe site sunt multe articole pe blog cu informatii interesante si utile, dar si pod cast-uri realizate in colaborare cu medici si specialisti in domeniul sanatatii si frumusetii. 

Cu ocazia lansarii am primit din partea lor un colet plin de produse, pe unele le stiu si le folosesc, pe unele nu si am zis sa vi le arat, dar si sa va spun cate ceva despre ele in caz ca aveti nevoie de inspiratie pentru shopping.

Apivita este un brand pe care l-ati tot vazut la mine in ultima perioada pentru ca ne-am reconectat dupa o perioada de pauza, iar de produsele lor de curatare v-am povestit pentru ca imi plac mult. Black Detox Cleansing Jelly imi place la nebunie si l-am avut de vreo 3 ori pana acum, un alt produs de curatare care mi-a placut mult este spuma de curatare cu masline, lavanda si propolis. Sunt extrem de curioasa sa vad cum e crema coloranta cu SPF30 Aqua Beelicious pentru ca in trecut m-am inteles foarte bine cu produsele lor cu SPF.

Si ca sa raman la SPF cele de la Isdin mi se par extrem de reusite si pe site le gasiti pe toate, atat produsele pentru ten, cat si cele pentru buze si pentru corp sunt extrem de bine gandite. Fusion Water Magic are o super formula si vine si in varianta colorata, din pacate ochii mei foarte sensibili nu il tolereaza foarte bine si imi pare rau pentru ca imi place mult.

Despre produsele de la Uriage nu cred ca este cazul sa va mai spun pentru ca v-am tot aratat ce imi place si ce folosesc constant. Apa termala nu imi lipseste din casa si o folosesc in multe scopuri, e genul de produs care e mereu acolo si de care nici nu simti sa mai amintesti pentru ca devine parte din rutina de zi cu zi. 

Uriage are produse simple precum Water Cream care e ideala in perioada asta daca cautati ceva hidratant si usor de folosit, dar si game mult mai potente precum Age Lift si nu pot sa nu mentionez produsele din gama Bariederm care pe mine m-au salvat de zeci de ori si care nu imi lipsesc din casa.

Eva Intima este un brand de care v-am povestit de mai multe ori pentru ca am incercat multe dintre produsele lor, gelurile pentru igiena intima sunt cele pe care le folosesc cel mai des si am mai multe variante in baie, insa imi place mult si plasturele pentru ameliorarea durerilor menstruale.

  
 
Dr. Biom nu este la prima aparitie pe blog, mi se pare un produs extrem de bine gandit si chiar va recomand sa cititi un pic despre el, dar si despre legatura dintre stres si modul in care functioneaza organismul nostru - am povestit aici ce e cu el si la ce ajuta. Produsele de la NovoC si Aspecton sunt noi pentru mine, am vazut la Aspecton un spray nazal care mi se pare foarte interesant.

 
Filorga este un brand interesant cu care am intrat de mai multe ori in contact de-a lungul anilor, produsele din gamele Oxygen Glow si Time-Filler sunt primele care imi vin acum in minte pentru ca le-am avut si mi-au placut mult. Am mai incercat cateva ceva din gama Hydra-Hyal, insa nu imi amintesc sa fi avut vreun produs NCEF. 
 
Serul NCEF-Shot este un tratament anti-imbatranire extrem de concentrat si se recomanda folosirea lui pe parcursul a 10 zile. Formula contine complexul polirevitalizant dezvoltat de laboratoarele Filorga si este gandit pentru a oferi un boost de vitalitate tenului obosit si tern, asa ca dupa ce trece perioada asta extrem de grea am de gand sa-l pun la treaba si sa vad ce face.

 
Am lasat la final unul dintre brandurile mele preferate, Puressentiel, de care v-am spus de nenumarate ori pentru ca am multe dintre produsele lor si le folosesc constant. Chiar in timp ce scriam postarea asta am folosit pe mana roll-on-ul cu 14 uleiuri esentiale pentru dureri articulare si musculare pentru ca ma doare mana foarte rau dupa ultimele zile extrem de grele.

Roll-on-urile astea micute imi plac mult si cred ca am toate variantele acum ca am primit-o si pe cea pentru dureri de cap. De gama Aroma Stress v-am povestit recent, va recomand sa va uitati si la produsele Circulation, dar si la gama Respiratory, sunt produse care fac exact ce promit si pe mine m-au scos din impas de multe ori in ultimii ani.

Cum vi se pare conceptul Glow Healthy? Ce branduri de pe site stiti si folositi?

Trimiteți un comentariu