7 intr-o saptamana #449

9.6.24

Nu am stiut daca sa scriu postarea asta sau nu pentru ca sunt intr-un punct al vietii mele cand mi-e foarte greu sa ... nici nu stiu cum sa zic. Una din blanoasele mele e pe final de viata si situatia e in fiecare zi tot mai grea, dupa luni de zile in care totul a fost un efort pentru ca vorbim de un caine de talie mare care nu mai vede si are si multe alte probleme ... nu vreau sa intru in detalii, nu vreau multe, incerc sa ma concentrez pe ce pot concret sa controlez si sa am incredere ca lucrurile se vor linisti cumva. 

Prima poza e semi-ironica pentru ca imi fac griji si inca multe, e in firea noastra sa facem asta ... incerc sa accept, incerc sa nu ma pierd in tot procesul asta. Dar e greu, mai ales ca toti cainii mei sunt batrani si fiecare are probleme ... O sa va spun ca mi-am pus in ultimele luni de multe ori intrebarea de ce mi-am complicat viata asa si eu nu sunt genul de om care sa traiasca cu regrete sau sa se gandeasca cum ar fi fost daca ... ma opresc aici cu subiectul asta dureros.

Am fost saptamana trecuta in Mega Mall sa iau ceva si am intrat scurt in cateva magazine, nu am facut asta de ceva vreme. La Miniso am gasit mochi si chiar e ceva ce-mi place (nu m-as fi asteptat si cred ca v-am mai spus asta acum ceva vreme), asa ca am luat 3 arome pe care le stiam si care ne plac: matcha, banana si taro.

Mi-am reorganizat putin spatiul de lucru, dar si cel unde imi tin diverse lucruri si am facut curat printre bijuterii. Imi scria cineva candva ca se vede ca imi plac mult cerceii, insa imi plac in egala masura si bratarile si nu numai ele. Nu pot insa sa le port pe toate pentru ca am pielea extrem de sensibila, asa ca cele mai purtate sunt cerceii si inelele, urmate de bratari si extrem de rar in ultimii ani de coliere.

Am primit o surpriza de la Glow Healthy, cel mai nou portal dedicat sanatatii si starii de bine si m-a facut sa zambesc pentru ca este un concept interesant unde expertiza si calitatea se intalnesc. Pe site sunt branduri pe care le-ati vazut des la mine: Uriage, Apivita, Isdin, Filorga, Eva Intima, Puressentiel, Dr. Biom, dar si altele si pana la finalul lunii iulie toate comenzile achitate cu cardul beneficiaza de transport gratuit. 

Sunt si alte surprinze la abonarea la newsletter, am vazut si cateva coduri pe diverse conturi care ofera 2 mini produse cadou la prima comanda, cred ca este un concept care o sa va placa si voua mai ales ca pe langa magazinul propriu zis vor fi multe articole, dar si pod casturi realizate in colaborare cu medici si specialisti in domeniul sanatatii si frumusetii. In colet am primit o selectie de produse, pe unele le stiu si le si folosesc, pe altele precum SPF-ul de la Apivita si serul de la Filorga de-abia astept sa le incerc.

Am profitat de o oferta super buna la Dr.Max si mi-am luat cateva produse pe care voiam sa le incerc. Saptamana asta la cumparaturi de peste 150 lei e o reducere de 40% pe care eu am combinat-o cu o oferta 1+1 la gelurile de dus (mai sunt si alte pachete) si cu un pachet deja redus care are un produs full size cu SPF si 2 produse mini. Am dat 87,59 lei pe 2 geluri de dus Peach Blossom, un produs full size cu SPF care costa peste 90 lei, o varianta la 20 ml de Nourishing Probiotic Gel Cream din gama Greek Yoghurt (varianta full size are 40 ml, este in borcan si costa 154,99 lei - chiar voiam sa o incerc, asa ca a fost la fix) si o mini spuma de curatare din aceeasi gama cu iaurt.

Sunt mai multe oferte pe siteul lor de la mai multe branduri, las link aici catre toate sa vedeti daca va tenteaza ceva. In plus la Korres la cumpararea unui produs cu SPF se ofera cadou un mini kit cu 4 produse si au gramaje super bune, iar selectia de produse e chiar interesanta.

Zilele astea mi-am dat seama, mai mult decat oricand, cat de importanta e linistea, cat de mult conteaza sa ai un echilibru in tot ceea ce faci si imi lipsesc tare mult momentele cand nu ai nimic de facut, asa ca incerc sa ma bucur de chestiile mici precum au fost ciresele astea delicioase sau de 5 minute de respiro cand nu e nimic urgent de rezolvat.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii