Combinatii de produse care imi plac la nebunie

6.6.24

Ma gandeam zilele trecute ca sunt anumite produse dupa care intind mana des si pe care am obiceiul sa le folosesc de fiecare data impreuna cu un alt produs si asa a iesit postarea de astazi. Ce produse imi place sa combin si de ce - despre asta vreau sa va povestesc, dar as putea sa consider postarea asta si una cu preferate pentru ca asta sunt: produse care imi plac.

V-am tot povestit in ultimul an despre produsele de ingrijire cu ginseng si am inceput sa fiu si mai fascinata de ingredientul asta dupa ce am urmarit cateva documentare despre modul in care asiaticii isi ingrijesc tenul de zeci de ani si de ce fac anumite alegeri. Essence Water de la Beauty of Joseon este un produs care imi place mult si are un pret accesibil, imi place sa-l folosesc dimineata. Formula contine 80% apa de ginseng, 2% niacinamide si alte ingrediente benefice pentru piele.

Despre masca Overnight Vitalizing de la Sulwhasoo v-am mai povestit, gasiti produsele Sulwhasoo aici daca va tenteaza, Sulwhasoo este un brand cu adevarat luxury si cu o traditie adevarata. Masca asta pe langa ce face efectiv pentru piele are si un efect de linistite, de calm, exact ca un ritual real pentru starea de bine.

Sunt multe combinatii care imi plac de la Paula's Choice, dar astea 2 sunt in topul preferintelor mele. Boosterul cu 15% acid ascorbic, vitamina E si acid feluric aplicat direct pe piele urmat de serul cu 25% derivat de vitamina C si glutathione este una dintre alegerile mele dimineata pentru ca v-am spus ca pentru mine cu cat mai multi antioxidanti cu atat mai bine.

Iar seara imi place sa combin 2 dintre ingredientele mele preferate: peptide si retinol. Ambele formule imi plac la nebunie si imi place sa adaug 2 picaturi din boosterul cu peptide in ser si sa le folosesc impreuna. As fi putut sa adaug aici o alta combinatie care imi place mult, dar v-am mai spus de ea: noul exfoliant cu acid mandelic si formula noua de la crema Barrier Repair.

Serurile de la Pupa au fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine in ultimul an si imi place mult Smog No More cu extract de alge rosii, betaina si eritritol pe care il folosesc cand simt nevoia. Tratamentul cu 3% peptide de cupru de la Theramid este un preferat vechi si trebuie sa-l recumpar pentru ca l-am terminat - mi se pare cea mai bine gandita formula cu peptide de cupru de pe piata si pe langa faptul ca potenteaza productia de colagen si elastina si ca are niste proprietati antioxidante nemaipomenite accelereaza procesul de vindecare si regenerare. Daca pretul este in bugetul vostru chiar va recomand sa-l incercati, merita din plin.

Cele 2 produse Anti Imperfection Hero: serul cu acid succinic si gelul Pimple SOS m-au scos din belele de multe ori in ultimele 3 luni si ma bucur ca le-am primit pentru ca eu nu m-as fi indreptat spre ele, intrucat in mod normal nu am astfel de probleme. Tenul meu a reactionat la multe (stres, praf, diverse substante pe care le-am folosit) si am avut mici cosuri aparute pe maxilar si pe pomete si m-au scapat rapid de ele.

Gama Wonder Me este preferata mea de la Pupa si v-am aratat recent ce noutati au, dar vreau sa va spun de doua preferate vechi pe care le folosesc extrem de des si care au un pret foarte bun: Fatigue Eraser cu o textura de ser si cu un finish luminos natural si Powder-no-Powder (nuanta 009 Banana). Pudra nu contine talc si are un finish semi-mat, folosite impreuna sub ochi fac o treaba nemaipomenita. Am si alte variante de culoare la pudra si arata la fel de bine si natural si aplicata pe toata fata.

Pentru buze nude am o combinatie de la Dior care imi plac la nebunie si dupa care tot intind mana: Dior Addict Shine Lipstick Intense Color in nuanta 418 Beige Oblique si Lip Maximizer Gloss in nuanta 013 Beige. V-am spus de nenumarate ori ca produsele de buze de la Dior sunt exceptionale si merita banii.

Tot referitor la machiaj vreau sa va arat cateva produse de la By Terry: Hyaluronic Pressed Hydra-Powder (eu am varianta Colorless) si Brightening CC serum la care am 2 variante 4 Sunny Flash si 1 Immaculate Light. As fi preferat sa nu fie parfumate cele 2 seruri, dar imi plac oricum - cand nu vreau sa folosesc produse de machiaj, dar vreau un aspect proaspat si luminos produsele astea folosite impreuna fac o treaba nemaipomenita.

De gama Hyalulip v-am mai spus, produsele sunt in portofoliul celor de la Niche Beauty Lab si se gaseau la un moment si la noi la Bile Negre si mi se par niste tratamente foarte bune pentru buze: combinatia Peel cu Hydrate este una care imi place mult si pe care am folosit-o in ultimul an des, desi am si alte produse de genul asta pentru buze.

Am lasat la final o oja de la OPI - Glazed N'Amuzed din colectia de primavara Your Way, una dintre cele mai inspirate achizitii din ultima vreme. Posibil sa o fi vazut in diverse combinatii, cum am vazut-o si eu, vreau doar sa va confirm ca e de vis. E cea din dreapta si s-ar putea sa nu va spuna nimic in sticla, dar daca va plac unghiile cu efect glazed ... e misto rau de tot.

Este o perla cu reflexe roz care se poate aplica peste orice oja (eu am incercat-o cu oje deschise la culoare, cu nuante intense si chiar si cu sistemul Gel Break) si arata extraordinar. Imi place la nebunie si am folosit-o de multe ori in ultimele saptamani. E de incercat daca va place efectul asta pe unghii.

Stiti vreunul dintre produse? Voi ce combinatii extraordinare de produse aveti?

Trimiteți un comentariu