Mici placeri de martie

20.3.23

Martie este o luna agitata, cu multe lucruri de facut, cu multe chestii neprevazute, a fost o luna ciudata pana acum si pentru urmatoarele zile am programul plin. Momentele pentru mine au fost putine, dar au fost si asta e tot ce conteaza. Sunt lucruri care nu mi-au iesit deloc si altele care au aparut de nicaieri, asa cum sunt produse care mi-au placut si produse care nu mi-au placut, iar astazi vreau sa ma gandesc si sa va povestesc despre ce mi-a placut.

Am schimbat parfumurile pentru ca afara e cald si e soare si de-abia asteptam sa port unele arome pe care le am de ani de zile si pe care le folosesc doar primavara. Florabotanica de la Balenciaga e discontinued si eu mai am de cateva folosiri in sticla asta, asa ca m-am uitat daca mai e undeva disponibil si l-am gasit aici la 30 ml (codul SOLE8602 va ofera si 5% reducere). E o explozie florala, verde, extrem de misto si ma bate gandul rau de tot sa il iau, desi am zis ca nu mai cumpar nici un parfum.

Sa ma joc cu produse de machiaj nou lansate a fost o reala placere pentru mine luna asta, chiar daca de multe ori m-am machiat doar ca sa lucrez de acasa - mi-am dat seama ca imi lipseste partea asta, sa vad ce e nou, cum evolueaza brandurile, ce e nou pe partea de texturi, asa ca am profitat si m-am jucat. Nu ma tenteaza foarte tare multe dintre brandurile care apar ca ciupercile dupa ploaie, desi unele arata foarte bine si par interesante - mi se pare ca e super aglomerata piata asta, chiar daca e loc pentru toata lumea, dar cateodata vreau sa incerc ceva nou.

Sa vad transformarea naturii de la o zi la alta a fost fantastic, chiar daca nu am avut eu timp sa ma plimb asa cum mi-as fi dorit sau timp sa stau pur si simplu la aer si sa ma bucur de primavara asta care e peste tot acum. Sper ca luna viitoare si in mai sa-mi organizez cumva timpul si sa ajung mai des in parc, sunt zile cand pot munci cu laptopul in brate si de pe o banca, nu doar de la birou. Si poate reusesc sa fac si poze cu copacii infloriti, zilele astea au fost de-a dreptul nebune si nu am gasit timp.

Serile cand am avut timp sa fac un dus lung si sa folosesc o crema de corp, sa stau in fotoliu si sa citesc o carte usoara mi-au mers direct la suflet. Uitasem cat de bine miroase gama Sakura de la Rituals, noroc cu cei de la Sezamo care mi-au trimis-o in cadrul unei surprize si asa am redescoperit-o, ma gandesc serios acum sa-mi iau si exfoliantul din gama asta si sa le folosesc impreuna pentru ca ... de ce nu?

Voi ce mici placeri ati avut luna asta?

2 comentarii