Placeri de noiembrie

29.11.22

Nu stiu cum a fost noiembrie pentru voi, dar pentru mine a fost o luna foarte aglomerata, cu extrem de multe lucruri de facut si cu foarte putin timp pentru sufletul meu. Mi-a fost extrem de greu in anumite zile sa nu uit de ce e important si sa fac lucrurile alea care ma ajuta sa imi mentin o stare generala buna, am incercat sa imi fac mici bucurii si sa petrec clipe cu fiintele apropiate mie, dar a fost o adevarata provocare.

Am ajuns de extrem de putine ori la sala luna asta (si nu ma incanta deloc lucrul asta, dar sunt perioade si perioade), asa ca am incercat macar sa fiu atenta la ce mananc. Iar una din placerile mele de dimineata este sa imi fac un toast cu avocado (in ultima vreme am luat avocado numai de pe Sezamo si tot ce-am primit a fost super bun), cu germeni si cu condimentul asta pentru guacamole care face totul un deliciu.

Partea de ingrijire a tenului este una care pe mine ma ajuta sa ma relaxez si imi aduce aminte cat de important e sa avem grija de noi. Produsele de la Lumene imi plac mult si combinatia asta pentru curatare din gama Nordic-C a fost un cadou de la mine pentru mine (produsele le gasiti aici), desi de obicei nu dau atat de multi bani pe produse de curatare.

Boosterele de la Paula's Choice mi se par printre cele mai bune produse ale lor, cele cu peptide si vitamina C sunt alea pe care le-am avut de cele mai multe ori, recent am inceput sa folosesc si boosterul cu niacinamide pentru ca vreau sa experimentez un pic mai mult cu ingredientul asta. O sa revin la un moment dat sa va spun despre asta si de ce nu prea ati vazut la mine produse cu niacinamide, dar nu e momentul acum.


Putinele zile in care am reusit sa ajung in parc mi-au placut mult si m-am bucurat de natura, desi nu am mai prins spectacolul de culoare pe care il face mereu toamna. Mi-au placut zilele mai racoroase in care am putut sa trec la haine groase si calduroase si in care am putut sa port fara problema parfumuri mai puternice. Cei de la Pupa Milano au deja pe site casetele si seturile cadou - le gasiti aici, am vazut multe chestii care mi-au placut, inclusiv seturi cu parfumurile lor de care nu prea vorbeste lumea si care sunt chair interesante.

M-am bucurat de serile petrecute acasa, cu o ciocolata calda, o carte si ceva delicios langa - nu cred ca v-am aratat pana acum biscuitii de la Secretele Ramonei, asa ca profit sa o fac acum pentru ca nu au zahar adaugat si sunt foarte buni. Am incercat varianta asta cu unt de arahide, dar si varianta glazurata in ciocolata si mi se pare ca a facut o treaba nemaipomenita - ii gasiti aici.

Timpul petrecut cu blanoasele mele reuseste de fiecare data sa imi bucure sufletul si sa ma scoata din orice stare as avea, Alma este un caine deosebit si ma minunez zilnic de ea. Relatia mea cu ea este una speciala, asa cum a fost si cea cu Bella, si cand ma gandesc cati ani are si cat de repede trece timpul mi se strange inima ...

Am lasat la final lumanarile parfumate, una dintre placerile mele declarate in lunile de toamna si iarna - v-am mai spus ca cele de la DW Home (le gasiti aici) sunt preferatele mele, iar in perioada asta m-am bucurat de arome gurmande cu vanilie, dar si de unele mai aparte cu dovleac. Imi place seara sa miroasa bine in casa, sa fie o lumina ambientala si sa ma relaxez dupa o zi agitata.

Voi ce placeri ati avut in noiembrie? Cum va faceti zilele mai frumoase?

4 comentarii

  1. Și pe mine ma fa ce sa ma simt bine în preajma papagalului meu ,dimineața îmi beau cafeaua împreună cu el
    Luna Noiembrie a trecut cu multa răceală, a fost un lanț la noi acasă, unul după altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noiembrie al meu a fost frumos ca vreme, o toamna superba in orasul meu , pt mine nu prea bun pt ca am avut un virus cu tuse care m-a impiedicat sa mai merg la sala dar abia astept sa reiau sportul luna asta. Sa fac loc pt dulciurile de Craciun. Fiind in concediu medical reusit sa citesc 2 carti si sa vad cateva filme, sa incerccateva retete noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatate multa! E bine ca a iesit si ceva bun din toata situatia asta neplacuta.

      Ștergere