7 intr-o saptamana #372

20.11.22

Am avut o saptamana nebuna, nu imi amintesc cand am fost ultima data atat de obosita, mi se pare ca oricat dorm nu reusesc sa recuperez si simt o nevoie puternica sa ma ascund undeva, sa nu vad si sa nu aud nimic pentru o perioada de timp. Din pacate mi-e imposibil sa pun tot ce e in viata mea pe pauza, asa ca tot ce pot face este sa echilibrez cumva lucrurile si sa incerc sa rezolv ce e mai urgent, fara sa las asta sa imi accentueze si mai mult starea de oboseala.

Partea profesionala este una care imi da mari batai de cap in perioada asta pentru ca am mult de munca si intervin probleme care nu tin de mine, dar care ma fac sa muncesc mult mai mult si sa gasesc solutii atunci cand nu prea am cu ce sa rezolv ce apare, iar in jurul mei oameni dragi si apropiati au probleme si au nevoie de ajutor, iar eu simt ca nu mai stiu cum sa ma impart.

Am incercat sa imi ofer mici placeri, sa intind mana dupa produse care imi plac si care imi dau o stare de bine, sa ma bucur de ce am. Am primit la inceputul lunii cadou cateva produse de la Chanel pe care mi le doream de ceva vreme, le-am tot folosit zilele astea si imi plac mult. Fondul de ten este light si mai mult uniformizeaza decat acopera, insa eu nici nu am nevoie de mai mult, asa ca e ce trebuie pentru nevoile mele. 
 
Le Volume Revolution Mascara era o dorinta mai veche de-a mea, am primit o miniatura de la o prietena si mi-a placut mult, asa ca m-am bucurat tare cand am primit varianta full size - pana acum ne intelegem de minune. Nu am multe produse de machiaj de la Chanel, dar cele pe care le am imi plac mult si le folosesc extrem de des.

Joi am avut o zi foarte solicitanta care a inceput cu un accident al unei rude foarte apropiate, cu mers la spital, cu probleme si s-a terminat cu munca intr-un cadru de vis: Marmorosch Hotel, unde nu am apucat sa ajung pana acum. Nu am avut timp sa studiez locatia asa cum mi-as fi dorit, dar ce-am vazut mi-a placut si vreau sa ma duc sa vad mai mult intr-o zi in care timpul imi va permite.

Am imbinat utilul (munca) cu placutul (parfumurile), a fost o seara care mi-a placut mult si m-a facut sa privesc lumea parfumurilor dintr-o alta perspectiva. Am cunoscut-o pe Pisarra Umavijani, fondatoarea si parfumierea brandului Dusita Parfums, care se gaseste la Niche Parfumerie,  si am descoperit o adevarata artista cu care mi-a facut placere sa discut. La Rhapsodie Noire este ultima ei creatie, un parfum lemnos, aromatic, cald-condimentat, si a venit in Romania pentru lansarea oficiala. Sper sa-mi fac timp si sa va povestesc un pic despre brand si parfumuri.

Vineri am acceptat invitatia celor de la Avon la un brunch la care s-a lansat Today Tomorrow Always The Moment (pentru ea si pentru el), insa am fost atat de obosita incat n-am fost in stare de mai mult de 2 poze de la eveniment. Decorul a fost foarte frumos chiar daca a fost cam aglomerat, locatia (Linea Closer to the Moon) la fel, eu insa am resimtit din plin ultimele luni si in afara de a sta de vorba cu oameni pe care i-am intalnit la eveniment nu am facut mare lucru. Parfumul mi se pare interesant, o combinatie florala cu ambra.

Sfarsitul de saptamana a venit cu surprize care m-au bucurat mult de la cateva branduri care imi sunt dragi si pe care le folosesc de ceva vreme. Cei de la Yves Rocher mi-au trimis o cutie plina de produse si m-a bucurat mult calendarul Advent (il gasiti la oferta aici daca va tenteaza), mi s-a parut foarte frumos gestul lor si m-am bucurat sa descopar tot ce au trimis.

Am primit de la Pupa Milano doua colectii care miros fenomenal, dar si alte surprize, am primit si pentru ten ceva ce am de gand sa impart cu voi. dar o sa va povestesc mai multe in perioada urmatoare. Nu stiu cum o sa fac cu timpul, dar o sa gasesc eu cumva o solutie, asa cum fac mereu. 

Planul meu era sa ma odihnesc, mi-a iesit doar partial, insa e bine si asa - am reusit sa dorm cateva ore bune, am petrecut timp cu blanoasele mele, mi-am acordat cateva momente de liniste in care am fost doar eu cu mine, am savurat un ceai care imi place mult, am incercat sa-mi satisfac micile placeri care imi dau o stare de bine.

Saptamana voastra cum a fost? Ce stare aveti zilele astea?

6 comentarii

  1. Eu sunt agitata pentru ca tot nu mi-am gasit ochelarii pe care ii vroiam, am fost dintr-un loc in altul sa0i caut si sunt si mai confuza decat la inceput. Am profitat un pic de Black Friday sa iau cate ceva si acum sper ca saptamana viitoare sa fie mai putin agitata. Sa ai o saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu zile frumoase si linistite si sa gasesti ce cauti!

      Ștergere
  2. Din nefericire, și eu am fost foarte agitată, dar pe partea aceea nervoasă cu accente depresive, am avut o situație care s-a concluzionat ca fiind relativ minoră dar din cauza desfășurării în timp a situației deja făceam eu din țânțar armăsar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te pup, ai grija de tine și odihnește,te🥰🤗

    RăspundețiȘtergere