Preferatele momentului de la Paula's Choice

27.9.19

Am scris postarea asta in urma cu cateva zile, dar am decis sa o public astazi si sa profit sa va anunt ca in weekendul asta cei de la Paula's Choice sunt in Bucuresti la Commons Unirii (Str. Halelor nr.5) si au venit cu produse la vanzare (au o reducere de 10%, daca aveti nevoie de putin ajutor cu o rutina corespunzatoare o sa primiti si sfaturi utile), dar si cu un scanner extrem de misto pentru analiza tenului. Eu sunt extrem de curioasa de ceea ce o sa imi spuna Observ 520 despre tenul meu, de-abia astept analiza tenului la care sunt programata.

Pe mine produsele Paula's Choice m-au cucerit in timp, vazand concret ce fac pentru tenul meu si comparand cu tot ceea ce am incercat de-a lungul timpului. Nu imi plac toate produsele lor si e absolut normal sa fie asa, pentru ca pe langa formule (si la asta produsele Paula's Choice exceleaza, nu au parfum si nici alcool, sunt pline de ingrediente benefice pentru ten si ambalajele sunt ce trebuie sa fie) conteaza mult si preferintele personale, mai ales in privinta texturii produselor. Am multe produse care imi place la nebunie de la ei (Clinical 1% Retinol Treatment si serul Omega+ sunt primele care imi vin in minte), dar am descoperit cateva anul asta care m-au cucerit definitiv si care vor ramane cu mine de acum incolo.


Advanced Replenishing Toner mi-a schimbat perceptia asupra tonerelor si mi se pare amuzant ca asta s-a intamplat de-abia acum. Mi-a fost recomandat de multe ori produsul asta, am prietene care il cumpara constant si eu mereu m-am gandit ca e doar un toner, ce poate sa fie special la el? M-am inselat grav si ma bucur ca l-am incercat. Are o formula extrem de misto cu acid hialuronic, acizi grasi Omega si antioxidanti si este un adevarat rasfat pentru ten. Repara si hidrateaza in profunzime, imbunatateste textura pielii si ajuta pielea sa arate mai ferma si mai tanara, este un produs care merita din plin incercat mai ales daca aveti ten normal sau uscat. 

Peptide Booster a ajuns in topul preferintelor mele de boostere Pauls's Choice si a detronat boosterul cu acid hialuronic care a fost multi ani preferatul meu. Il folosesc ce anul trecut de cand s-a lansat si v-am spus mai multe despre el aici - il gasiti si ca mostra si ca mini produs daca vreti sa vedeti cum e. Am incercat multe produse cu peptide in ultimul an si asta bate tot, de la textura la formula si pana la modul cum ajuta pielea sa fie mai ferma. Este un produs scump, dar eu il folosesc in exces si o sticla ma tine cateva luni bune, asa ca raportul calitate/ pret este unul care in final nu e rau deloc. Daca va permiteti un rasfat pentru ten si nu stiti ce sa alegeti, boosterul asta are votul meu. 

Power Berry Serum din gama Earth Sourced este pentru mine printre cele mai mari surprize de anul asta. V-am povestit despre el aici si parerea mea este in continuare una formidabila, dimineata este produsul dupa care intind mana - are o textura extrem de usoara si o formula de vis cu multi antioxidanti si vitamina C, ajuta tenul sa isi mentina hidratarea si sa aiba un aspect luminos, face niste chestii extrem de misto si se topeste de piele. Al meu e pe terminate si e pe lista de cumparaturi viitoare pentru ca m-a convins.


Am vrut sa ma opresc la 3 produse, dar m-am gandit ca si The UnScrub merita o mentiune in postarea asta pentru ca este un produs pe care am fost decisa sa nu il plac - aici v-am povestit de ce, dar a reusit sa ma cucereasca folosindu-l. Nu este un produs unic si nu face nimic special, este doar un produs eficient si bland cu tenul, o forma de rasfat pe care mie imi place sa mi-o ofer din cand in cand, iar in vara m-a ajutat sa imi pastrez tenul in forma cat mai buna.


Voi folositi produse Paula's Choice? Care sunt preferatele voastre in momentul asta?

4 comentarii

  1. Sunt foarte bune aceste produse si eu folosesc exfoliant

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu momentan folosesc doar exfoliantul cu 2% BHA pe care l-am luat in full size si m-am apucat si de acidul glicolic, dar fata mea reactioneaza incredibil de bine la ele. Se vede diferenta dupa 2-3 zile. Ma bucur mult ca am prins cele 2 beauty box-uri. Am ce testa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost foarte misto si super sa poti incerca mai multe produse sa vezi ce ti se potriveste.

      Ștergere