7 intr-o saptamana #232

29.9.19



Duminica, in sfarsit! Saptamana asta mi s-a parut ca totul a fost pe repede inainte si zilele au trecut unele dupa altele, intr-un ritm cu care nu m-am coordonat deloc. Am baut multe cani de ceai, am folosit produse noi pentru corp si am incercat sa ma bucur de zilele astea care au inceput sa aiba iz de toamna. Problemele cu somnul inca sunt extrem de prezente, dar lucrurile au inceput sa se linisteasca si sper sa vina zile (si nopti) mai linistite, insa pana atunci incerc sa ma ajut cu ce pot. 

Am primit cateva noutati saptamana asta si probabil ca le-ati vazut deja daca ma urmariti si pe Instagram. Cum timpul nu mi-a fost prieten nu am reusit sa fac multe poze, gama asta de la Gerovital Plant mi se pare interesanta, singurul lucru care nu ma incanta este parfumul. Boosterul ala cu niacinamide si vitamina C lipozomala mi-a atras atentia, o sa il incerc sigur - gasiti aici intreaga gama si pe site gasiti si cateva promotii bune la produsele astea. Am primit si de la Secom cateva produse, dar vi le arat cu alta ocazie.

Nu am folosit multe produse de machiaj in ultimele zile, dar imi place mult cum arata produsele astea de la Pupa Milano folosite impreuna. M-am oprit rapid intr-un magazin Pupa zilele trecute si am vazut niste noutati care mi-au placut mult, dar n-am avut mult timp sa ma joc cu ele, dar o sa imi fac timp sa mai merg in curand. O sa va povestesc zilele urmatoare despre un loc pe care l-am descoperit de curand si pe care l-am vizitat in ultimele saptamani pentru ca am inceput sa fac ceva ce imi doream de ceva vreme sa fac pentru mine.

Nu mai stiu daca am apucat sa va spun despre promotia celor de la Notino de saptamana asta: au 20% reducere la parfumurile pentru casa - codul este 20rohome. Gasiti aici oferta, eu am profitat si mi-am mai luat niste tarte de ceara de la Woodwick pentru ca au niste arome extrem de interesante si diferite de ce am intalnit la alte branduri. Mi-am luat si un planner de la Tri-Coastal Design de pe Vivre si imi place la nebunie - este cel de aici si mesajul e perfect. 

Vineri am fost la o scanare cu Observ520, un aparat extrem de misto pentru analiza tenului, la invitatia celor de la Paula's Choice Romania si a fost o experienta extrem de interesanta despre care vreau sa va povestesc mai multe zilele astea pentru ca am asistat la mai multe scanari, am vazut diverse tipuri de ten si am vazut chestii carora nu le-am dat atentie sporita pana acum. Scanarea mea mi-a confirmat niste lucruri pe care le stiam, insa a venit si cu o surpriza (neplacuta) pentru mine, am descoperit ca am niste probleme care nu se vad la suprafata pielii. Dar o sa va spun mai multe despre asta pentru ca mi s-a parut extrem de interesant.

As vrea sa va spun ca am avut un weekend linistit si m-am bucurat de lucruri care mi-au bucurat sufletul, dar in afara de apusul asta de vis nu prea am avut timp sa ma relaxez. Dar e ok, perioada asta nebuna e pe sfarsite si de-abia astept zilele mai linistite. Zilele voastre cum au fost?

Trimiteți un comentariu