3 produse Cosrx pe care trebuie sa le incerci

2.9.19

Unul dintre brandurile de ingrijire a tenului descoperite anul asta si de la care folosesc in prezent mai multe produse este Cosrx, iar astazi mi s-a parut momentul perfect sa va povestesc despre trei dintre ele pentru ca cei de la Notino au saptamana asta o campanie cu 20% reducere la toate noutatile anului 2019. Puteti sa luati aceste produse - si multe altele, inclusiv parfumuri si produse de machiaj - cu 20% reducere daca folositi codul newro20

Cand vine vorba de ingrijirea pielii eu am niste principii clare dupa care ma ghidez: formule bune cu ingrediente benefice pentru piele, produse fara alcool sau parfum, texturi lejere si placute si ambalaje care sa nu expuna produsul la aer si lumina. Astea trei produse indeplinesc toate criteriile mele si le-am tot folosit in ultima perioada pentru ca imi plac mult si tenul meu se simte foarte bine dupa aplicare.


AHA/ BHA Clarifying Treatment Toner este un produs, de tip toner, pentru curatarea tenului si poate fi folosit zilnic, indiferent de tipul de ten. Ambalajul este de tip spray, insa eu nu-l pulverizez pe ten, ci il aplic pe o discheta de bumbac si il folosesc pe toata fata, pe gat si zona decolteului. Formula este una curata si blanda cu apa minerala, AHA si BHA si, pe langa faptul ca ajuta la miscorarea porilor, improspateaza si da tenului un efect de luminozitate. Mi se pare genul de produs ideal de introdus intr-o rutina daca nu ati folosit acizi exfolianti pana acum.

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence ar putea intra, fara sa ma gandesc prea mult, intr-un top 5 al produselor preferate de ingrijire din acest moment. Este o emulsie hidratanta cu acid hialuronic, cu o textura lejera de apa, pe care tenul meu o adora. Are o formula extrem de simpla - 7 ingredinte si ceea ce face pentru ten este sa hidrateze in profunzime, fara sa incarce deloc tenul. Eu pun in palma cateva picaturi si o intind pe toata fata, dupa care aplic celelalte produse de ingrijire. Este un produs pe care il recomand daca aveti un ten deshidratat sau cu zone uscate pentru ca face exact ceea ce promite, iar pretul pentru 100 ml este mai mult decat bun.

Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask este o masca de orez pentru ten care poate fi folosita in mai multe feluri: masca pentru noapte asa cum ii spune denumirea, masca pe care o clatesti de pe ten sau ca o crema hidratanta de seara, asa cum o folosesc eu. Pe langa extractul de orez (care este in proportie de 68% in acest produs) contine si niacinamida, care actioneaza asupra petelor pigmentare. Hidrateaza pielea, actioneaza asupra structurii si elasticitatii tenului, estompeaza petele si ii confera tenului un aspect uniform si luminos.


Ati incercat produse de la Cosrx? Cum vi se par? Aveti vreo recomandare pentru mine?

2 comentarii

  1. Cosrx este una din firmele coreene preferate pentru skincare. Am vazut ca au multe produse la farmacia tei de la ei si altele asemenea, unele la prețuri foarte convenabile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu ca au cateva produse, dar cu reducerea asta merita luate de pe Notino in perioada asta.

      Ștergere