Noutati de la Bielenda de pe Notino

16.9.19

In vara am folosit produse cat mai usoare si cat mai putine, dar cum s-a racit vremea incep sa ma intorc la obiceiurile mele de rasfat si timp petrecut cu mine. Am dat recent o comanda pe Notino si mi-am luat cateva produse care sa ma ajute in acest sens si mi s-a parut momentul potrivit sa va povestesc despre ce am cumparat pentru ca saptamana asta au o ofertă specială la cumparaturi de minim 220 lei puteti sa va alegeti cadou un produs full size din cele 12 disponibile pe site - in limita stocului disponibil. Pe mine ma tenteaza uleiul de par de la Wella, dar si deodorantul de la Elizabeth Arden, insa sunt cateva variante interesante si la produsele pentru ten si de machiaj.

Toate produsele din postarea asta sunt de la Bielenda, un brand polonez de care eu v-am mai povestit pe blog pentru ca au produse ieftine si bune. Am fost extrem de curioasa de gama Exotic Paradise care vine cu patru arome: smochine, pepene galben, papaya si pitaya. In gama sunt uleiuri pentru dus, exfoliante pe baza de zahar si lotiuni de corp, iar pe mine m-au tentat cele cu smochine, asa ca mi-am luat exfoliantul si crema de corp si imi plac la nebunie. Sunt extrem de blande cu pielea si miros tare bine, lasa pielea hidratata fara urme de ulei si cu o aroma discreta care ma incanta.


Am tot urmarit mastile SkinShot si cand am vazut ca au aparut am pus trei variante in cos din cele noua disponibile. Cea roz este cu pudra de orez, extract de cirese si enzime de fructe si are efect de peeling, cea turcoaz este cu minerale marine si acid hialuronic si are efect hidratant, iar cea verde este cu ceai matcha, argila verde si vitamine si are efect detoxifiant. Nu am apucat inca sa le incerc, daca vreti sa va povestesc mai multe despre ele spuneti-mi in comentarii. In gama asta este si un activator pentru mastile astea, sper sa apara si el pe site pentru ca as vrea sa vad cum functioneaza impreuna.

Ultima gama de pe lista mea de dorinte a fost Camellia Oil, gama lor anti-rid cu ulei de camelie din insula Jeju inspirata de ritualurile coreene de frumusete. Uleiul de camelie are multi acizi Omega-9, dar este bogat si in vitamina A, B, C si E care au o puternica actiune antioxidanta. Gama asta contine mai multe produse pentru ten, dar si cateva pentru corp. 

Vreau pe viitor sa incerc serul de fata, crema de ochi si masca textila, insa de data asta mi-am luat doua produse pentru curatarea tenului: apa micelara si laptele demachiant. Ambele au formule interesante cu ingrediente bune, pe finalul listei au si parfum, dar cantitatea este extrem de mica si pentru mine nu este un capat de tara. Apa micelara am incercat-o si imi place, laptele demachiant nu am apucat inca sa il incerc.


Voi folositi produse de la Bielenda? Cum vi se par? Ce alte branduri interesante ati descoperit pe Notino? Care dintre cadourile de pe site va place?

Trimiteți un comentariu