7 intr-o saptamana #230

15.9.19


A fost o saptamana plina, am avut mult de munca, o gramada de lucruri de rezolvat si multe drumuri de facut, iar pe final de saptamana oboseala m-a dat gata, asa ca am simtit nevoia sa stau cat mai retrasa si sa ma incarc cu energie. Luna asta este una plina pentru mine, a trebuit sa iau si niste decizii in jurul carora ma tot "invart" de ceva vreme si toate astea au pus pe mine o presiune pe care am resimtit-o din plin in ultimele zile. 

M-am bucurat de flori si de cateva carti noi zilele astea, dar am primit si cateva noutati pe care nici n-am apucat sa vi le arat. Ducray are o solutie pentru hiperhidroza: gama Hidrosis Control, care ajuta la reglarea activitatii glandelor sudoripare, responsabile de transpiratia excesiva. Cei de la Makeup Shop mi-au trimis mastile Hello, New Me! lansate de curand de cei de la Boys'n Berries - costa mai putin de 7 lei si au formule extrem de interesante cu ingrediente bune pentru piele (pe finalul listei este si parfum, dar intr-o cantitate extrem de mica). Daca va plac mastile textile chiar merita incercate.

Zilele astea am avut mai multa grija decat de obicei de toata pielea mea si nici buzele nu au ratat partea lor de rasfat. Am inceput sa folosesc un nou exfoliant pentru buze de la Mr. Scrubber si imi place mult, desi nu ma asteptam la asta pentru ca nu este asa cremos cum obisnuiesc eu sa folosesc. Eu am varianta Ice Mohito, dar mai sunt pe site si alte arome delicioase si am vazut ca luna asta au si niste pachete la preturi foarte bune - daca va doriti ceva de pe site puteti folosi codul coltulcameliei10 si veti primi o reducere de 10% la comanda.

Combinatia dintre rujurile Gossamer si glossurile 3D de la Kiko Milano imi place mult, dar nuantele de genul asta mi se pare perfecte in perioada asta. Inca mai primesc intrebari daca produsele Kiko se gasesc si in Romania si raspunsul e da: pe Elefant sunt multe produse de la ei, insa nu si editiile limitate - aici puteti sa vedeti tot ce au si preturile sunt chiar bune. Si profit de ocazia asta sa va spun ca produsele Jonzac, de care v-am povestit pe blog, se gasesc acum si pe Rangali, iar cei de la Rangali au acum transport gratuit pentru toate comenzile, indiferent de valoare si localitate (daca nu e cazul de kilometri exteriori) - aici gasiti tot ce au si daca va plac ceaiurile Yogi si produsele Eat Real, nakd, Ambrozia o sa profitati de noutatea lor.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine relaxare si timp petrecut cu oameni care imi bucura sufletul. Nu am mai facut de ceva vreme un cheese platter, asa ca mi s-a parut momentul potrivit ca sa ne mai bucuram de niste smochine. Am fost in parc si m-am uitat la rate si la lebede, am profitat de aerul curat si mi-am facut planuri pentru perioada ce urmeaza. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu