7 intr-o saptamana #231

22.9.19


A mai trecut o saptamana de toamna, inca o saptamana in care mi s-a parut ca timpul se joaca cu mine. Momentele in care am avut timp de mine au fost extrem de rare si le-am pretuit mai mult ca oricand pentru ca au fost cele care m-au ajutat sa raman intr-un echilibru, chiar daca a fost unul extrem de fragil. Mai am inca cateva zile extrem de pline si de obositoare, dupa care sper sa reusesc sa imi acord mie mai mult timp pentru ca ultima perioada a cam lasat urme si am nevoie sa ma intorc la starea mea de liniste si pace.

Daca tot s-a racit vremea am scos din sertare niste produse care au stat neglijate in vara si mi-am adus aminte ca am cateva farduri de la Melkior care imi place la nebunie, dar si cateva produse de buze pe care le-am cam uitat - daca vreti sa va luati ceva de la ei nu uitati ca puteti folosi codul melkior10coltul pentru o reducere de 10%.  Am schimbat si parfumurile, si pe langa cateva noutati pe care de-abia astept sa le port, am intins mana si dupa cateva preferate vechi - Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy mi-a incantat cateva zile in ultima perioada.

Ingrijirea pielii este pe lista mea de prioritati in perioada asta pentru ca schimbarea vremii lasa urme si eu vreau sa evit orice fel de probleme, asa ca am mers pe combinatii pentru ten care stiu ca imi plac iar pentru corp mi-am cumparat cateva chestii noi. In gama Defense de la Paula's Choice a aparut un nou produs - Triple Algae Pollution Shield pe care il am si eu - dar il folosesc dimineata, o sa va spun mai multe despre el in curand. Il gasiti aici daca va tenteaza, produsul meu preferat din gama asta este crema cu SPF, un produs de vis de care mi-a fost dor pentru ca in vara am folosit produse cu factor mai mare de protectie.

Beau multe cani de ceai in perioada asta si am primit o cana extrem de draguta care mi-a adus un mare zambet pe chip pentru ca imi place mult mesajul, dar imi place si combinatia de culori. Am reinceput sa citesc si asta ma bucura pentru ca cititul ma linisteste si reuseste sa-mi calmeze mintea, care e destul de agitata in perioada asta. Am primit un glob de sticla extrem de interesant si m-am jucat putin cu el astazi, de-abia astept sa il folosesc si la alte idei.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

Trimiteți un comentariu