Peony & Blush Suede de la Jo Malone

4.9.19

Daca iubiti parfumurile sigur ati auzit de Jo Malone London, brandul britanic care a aparut pe piata in 1983. Din anul 1999 Jo Malone a intrat in portofoliul Estee Lauder si brandul este cunoscut in intreaga lume datorita parfumurilor si lumanarilor scumpe. In Romania parfumurile Jo Malone se gasesc la Douglas si la Obsentum, dar si cei de la Notino au cateva variante pe site, asa ca puteti sa le incercati daca nu ati facut-o inca.


Anul trecut am primit primul parfum Jo Malone, iar anul asta cand am fost in Londra am facut o vizita mai lunga la un counter de-al lor si am incercat multe dintre arome. Imi place mult designul simplu al sticlelor si faptul ca parfumurile lor sunt gandite pentru conceptul de layering pentru ca astfel iti poti crea extrem de usor o aroma proprie. Am o lista mai lunga de dorinte de la ei, insa am stat potolita pentru ca am destul de multe parfumuri, dar de ziua mea am primit cadou unul dintre parfumurile pe care mi le doream - Peony & Blush Suede.

Nu am purtat parfumul atat de des pe cat ma asteptam, dar imi place mult, asa ca m-am gandit ca e cazul sa povestesc si pe blog despre el. Peony & Blush Suede este un parfum floral, proaspat cu note de piele si de fructe, pe care l-as defini ca fiind seducator si luxos - poate nu e cel mai potrivit cuvant pentru a descrie un parfum, dar nici pretios nu mi se pare ca se potriveste in cazul acestei arome.

Peony & Blush Suede a fost creat in 2013 de catre Christine Nagel, care a lucrat cu Jo Malone pentru multe dintre aromele lor. Dintre celelalte creatii parfumate ale ei mie imi plac mult si Rose Absolue de la Yves Rocher, dar si Narciso Rodriguez for Her. Peony & Blush Suede are notele de varf de mar rosu, notele de mijloc sunt date de bujor, iasomie, garoafa si trandafir, iar notele de baza sunt de piele de caprioara, ceea ce ii da parfumului senzualitate si caracter. Combinatia este una extrem de interesanta, misterioasa si cu o nota clasica care ii da eleganta.


Ati incercat parfumurile de la Jo Malone? Care este preferatul vostru?

Trimiteți un comentariu