Parfum Just Cavalli de la Roberto Cavalli

18.9.19

Astazi continui seria parfumurilor pe care o sa le port toamna asta si este randul lui Just Cavalli de la Roberto Cavalli, pe care l-am ales intr-una din cutiile Pick N Dazzle din abonamentul Premium pe 3 luni pe care l-am avut. Aici puteti sa vedeti ce alte produse am luat in cutia respectiva si aveti si un link cu o reducere de 12 lei la fiecare cutie, dar si niste coduri care va aduc cadouri daca vreti sa va faceti un abonament la ei. Mie mi-au placut produsele pe care le-am ales in cele 3 cutii si in fiecare luna mi-am luat si cate un parfum.


Just Cavalli este cremos si lemnos, un parfum cald si senzual cu note florale si citrice care mi se pare perfect pentru perioada asta din an. Nathalie Lorson (dintre creatiile ei imi plac mult Amethyst de la Lalique) si Fabrice Pellegrin (a colaborat cu Yves Rocher la doua dintre noile lor creatii: Matin Blanc si Plein Soleil) sunt cele doua nume din spatele acestui parfum si au realizat acest parfum in urma colaborarii cu Coty. 

Notele de varf ale parfumului sunt luminoase date de neroli, iar notele de mijloc sunt florale date de florile de tiara tahitiana. Baza este una cremoasa care te duce cu gandul la rasfat si este data de lemnul de trandafir. Combinatia asta este una extrem de reusita si complexa si imi place mult si ambalajul care ma duce cu gandul la ceva salbatic si incitant. Este un parfum senzual si feminin, cu o personalitate aparte, iar mie imi place mult pentru ca ma invaluie si imi da o senzatia de cald si confort care imi place la nebunie.

Am citit niste pareri ca seamana cu Alien de la Mugler, insa mie nu mi se pare deloc ca seamana. Just Cavalli este mult mai cald si mai cremos, daca aveti ocazia incercati-l direct pe piele si vedeti cum va intelegeti. Eu am si Just Cavalli Gold for Her (o varianta mai pudrata a acestuia cu accente de piele si nuci) si mi se pare ca rezista extrem de bine pe piele.


Ati incercat parfumurile de la Roberto Cavalli? Cum vi se par? Mie imi place mult si Paradiso Absoluto de la ei, candva o sa mi-l cumpar.

Trimiteți un comentariu