Cutia Pick N Dazzle Premium Picks #2

22.5.19

Saptamana trecuta am primit a doua cutie din abonamentul Premium Picks de 3 luni pe care il am la Pick N Dazzle si de-abia am asteptat sa va arat ce produse am ales in cutia asta pentru ca eu sunt extrem de incantata de ceea ce am primit. Mi-am luat un parfum la 30 ml si cateva produse pentru ingrijirea tenului si deja am pus ochii pe alte cateva produse pentru cutia de luna urmatoare, mai ales ca am vazut ca au adus un brand nou frantuzesc - L'Action.

Daca nu stiti ce e cu Pick N Dazzle si vreti sa aflati detalii in postarea de aici v-am povestit mai multe si profit sa va amintesc de suprizele pentru voi:
- daca nu aveti cont pe site, dar vreti sa incercati unul din abonamente va las aici invitatia care va ofera o reducere de 12 lei la fiecare cutie achizitionata
- daca vreti sa va achizitionati un abonament pe 3 sau 6 luni am si doua coduri care va aduc cadouri: camelian3 - cadou un produs in luna a 2-a (pentru abonament pe 3 luni) si camelian6 - cadou 2 produse: unul in luna a 2-a si unul in luna a 5-a (pentru abonament pe 6 luni)


Primul produs pe care l-am ales in cutia asta a fost un parfum (data trecuta mi-am luat Nina de la Nica Ricci) la 30 ml de la Roberto Cavalli. Este vorba de Just Cavalli, un parfum floral, cremos si foarte sexy. Imi place la nebunie si ma bucur ca l-am luat, de la Roberto Cavalli mai am Just Cavalli Gold for Her si imi doresc Paradiso Absoluto. A fost blind buy, insa eu imi stiu foarte bine gusturile in privinta parfumurilor si dupa ce-am citit despre el si am vazut ce note are am stiut ca o sa imi place la nebunie si exact asa s-a intamplat.


Bottega di LungaVita este un brand italian pe care eu l-am descoperit acum cativa ani tot la Pick N Dazzle si mi-au placut produsele, asa ca de data asta am ales doua produse pentru ingrijirea tenului din doua linii diferite ale gamei Vita-Age. Brandul are o istorie destul de lunga, de peste 40 de ani, si formulele lor sunt interesante. La Pick N Dazzle gasiti o parte din produsele lor, eu chiar sper sa aduca mai multe pentru ca am vazut pe siteul brandului cateva produse extrem de misto. 

Din linia Gocce Pure am luat Hyaluronic Acid with Avocado Oil, un produs cu o formula misto cu 3 tipuri de acid hialuronic si ulei de avocado care hidrateaza in profunzime, ofera fermitate si ajuta mult tenul tern. Imi place ambalajul si faptul ca vine cu pipeta, textura este una usoara si intra repede in piele. Formula nu contine alcool, parabeni sau silicon, insa are o cantitate mica de parfum, care mie chiar nu mi se pare deranjanta.

Regenerating Filler din gama Aurum este o crema de ochi cu o formula care mie mi se pare tare misto: acid hialuronic, ceramide, retinol si celule stem vegetale. Are textura unui gel usor siliconat si poate fi folosita si in jurul buzelor daca va confruntati cu linii fine in zona. Formula nu contine alcool, coloranti si nici parabeni, insa ca si in cazul celuilalt produs are o cantitate mica de parfum pe care ochii mei sensibili nu au gasit-o deranjanta, insa am considerat ca e bine sa mentionez asta ca sa stiti.


Ultimele doua produse pentru ten pe care le-am luat sunt doua masti de la Leaders Mediu din gama Amino - mastile din gama Amino contin 17 tipuri de amino acizi. Leaders este un brand american, insa formulele produselor sunt create de dermatologi cu experienta de la Universitatea Nationala din Seul, Coreea de Sud. Ceea ce nu imi place este ca pe ambalaj nu exista nimic in engleza, asa ca a trebuit sa caut informatii on-line.

Cele doua masti pe care le-am luat eu sunt Amino Tea Tree Mask si Amino Lifting Mask. Nu am apucat inca sa le folosesc, asa ca nu va pot da o parere la momentul asta, insa formulele par promitatoare: acid hialuronic, retinol, peptide, colagen si diferite tipuri de acizi. Mie imi place sa folosesc masti de tip servetel pentru a-mi ajuta tenul atunci cand este tern si are nevoie de putin ajutor, asa ca sunt curioasa sa vad cum sunt si mastile astea de la Leaders Mediu.


Ultimul produs pe care l-am pus in cos este o oglinda de buzunar de la Miss Kay, un brand de parfumuri de care v-am spus mai multe aici (inca mai sunt cateva zile in care puteti profita de oferta de lansare daca vreti sa incercati parfumurile). Mi-a placut mult mesajul si m-am gandit ca combinatia de culori o sa dea foarte bine in pozele de pe Instagram. Am primit si un set de trei mostre de la Innisfree din gama Green Tea - un kit de curatare cu trei tipuri de cleanser.


Ati incercat vreunul dintre produse? Aveti vreun abonament la Pick N Dazzle? Ce produse de la ei v-au placut?

2 comentarii

  1. Am luat si eu oglinda pentru domnisoara mea. Ma intereseaza produsele pentru ten si as vrea sa stiu daca merg pe un ten sensibil. Eu nu pot folosi mai nimic pentru ca imediat simt usturime, mancarime....Nici machiaj nu pun decat la anumite evenimente, mai mult de 2 zile la rand, fata mea nu suporta nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai tenul asa sensibil ar putea sa fie o problema parfumul din cele 2 produse, dar este intr-o cantitate mica.

      Iti recomand sa incerci gama Calm de la Paula's Choice daca nu tolerezi altceva, ajuta mult.

      Ștergere