Set buze Japanese Blossom de la Balea

24.5.19

Imi place mult contul de Instagram pe care il au cei de la DM pentru Balea (daca nu il stiti aruncati o privire aici) si asa descopar mereu ce apare nou. Setul Japanese Blossom pentru buze mi-a atrat atentia in urma cu cateva saptamani cand l-am vazut prima data si m-am tot uitat dupa el de cate ori am intrat in DM, dar fara succes. Pana in urma cu vreo trei saptamani cand l-am zarit intamplator la raft si l-am pus direct in cos, desi nu avea pret.

Setul contine 3 produse a cate 15 ml (ambalajele sunt aceleasi cu cele de la setul cu cocos pentru maini pe care l-au avut in iarna si care mie mi-a placut la nebunie) si a fost 32 de lei, un pret care mie mi s-a parut cam mare pentru produsele Balea - care de obicei sunt destul de ieftine - insa mi-am dorit mult sa vad cum sunt produsele. Zilele trecute am intrat din nou in DM sa ma uit la ceva si setul nu mai era la raft, asa ca nu stiu exact in ce magazine puteti sa il mai gasiti.


Cele 3 produse au un miros extrem de subtil de cirese si au culori diferite la ambalaj. Setul vine cu un exfoliant, un balsam stralucitor si o spuma pentru buze (conceptul de spuma pentru buze este cel care m-a atras de la inceput si am fost extrem de curioasa sa vad cum este). Formulele produselor sunt pe baza de uleiuri, glicerina si diverse unturi, iar exfoliantul pentru buze este cu zahar.

Peelingul este extrem de bland si chiar exfoliaza buzele, insa mie mi se pare extrem de gras - de cate ori l-am folosit am simtit nevoia sa ma spal cu un gel de curatare atat pe fata, cat si pe maini de cel putin 2 ori si asta nu mi-a placut. Formula contine trei tipuri de ulei, doua tipuri de ceara si unt de shea si de aici senzatia de gras de care va spuneam mai inainte, insa este bland si eficient si asta inclina cumva balanta.

Spuma pentru buze nu este chiar o spuma, ci mai degraba un gel cu o textura extrem de usoara, iar glow balm este un tratament intensiv pentru buze cu un finish lucios. Ambele hidrateaza buzele in profunzime si efectul este unul glowy (balsamul exceleaza la capitolul asta), asa ca daca cautati ceva pentru hidratare cred ca o sa va placa. Eu prefer spuma pentru ca este mult mai usoara, insa am folosit si balsamul chiar daca este un pic cam gras pentru preferintele mele.

Nu regret ca am luat setul, produsele mi se par extrem de interesante, dar daca s-ar gasi separat la vanzare probabil ca as cumpara doar spuma si as folosi-o ca un tratament de noapte pentru buze. Daca aveti zona buzelor extrem de uscata cred ca o sa va placa mult produsele astea, pentru mine textura este totusi un pic cam mult. N-as zice ca sunt dezamagita pentru ca produsele sunt bune, insa eu prefer alte texturi la produsele pentru buze, e o chestie ce tine strict de preferinte.


Ati incercat produsele? Cum vi s-au parut? Va tenteaza sa le incercati?

4 comentarii

  1. Anca Sârbu-Ipate24 mai 2019 la 12:48

    Bună!
    Nu le-am încercat și după descrierea ta, sigur nu le încerc. Au prea multe componente grase și îmi provoacă... repulsie. Iar prețul... un pic peste pragul meu psihologic pentru produsele Balea.
    Ma bucur ca am citit articolul înainte să văd setul în magazin fiindcă sigur m-ar fi tentat la raft.
    Zi faină să ai! 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a fost de folos, de-asta am si ales sa-l scriu ca sa stiti la ce sa va asteptati pentru ca si eu am fost extrem de tentata sa le incerc.

      Ștergere
  2. Eu folosesc produse Balea si sunt multumita. Le-am descoperit mai de mult cand la cosmetica si tipa aia folosea lotiunea Balea dupa epilat. De atunci imi cumpar frecvent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc multe de la ei, spumele de dus si gelurile de dus peeling sunt preferatele mele.

      Ștergere