Docteur Renaud, un brand nou la Douglas

31.5.19

Douglas are o multime de noutati interesante si in ultimul an in portofoliul lor au intrat multe branduri de ingrijire care mie mi-au atras atentia si pe care am avut ocazia sa le incerc. Astazi vreau sa va povestesc despre Docteur Renaud, un brand creat in Franta de un dermatolog francez, produsele sunt formulate si ambalate 100% in Laboratoarele Dr. Renaud situate in Bretania. Produsele cosmetice au formule cu ingrediente active naturale (in medie 89,46% dintre ingrediente sunt de origine naturala) si vegane. 

Vreau sa va povestesc despre doua produse din gama Rose Global Anti-Aging Cares, gama cu formule potente cu 3 tipuri de trandafir ce a fost creata pentru a lupta cu liniile fine si ridurile si pentru a ajuta la redefinirea conturului fetei. Am tot folosit produsele in ultimele luni si am asteptat pana sa va povestesc despre ele pentru ca am vrut sa am cat mai multe informatii. Aici gasiti intreaga selectie de produse disponibila la Douglas.


Plumping Scrubbing Mask este produsul care mi-a atras atentia din primul moment si pe care de-abia am asteptat sa-l folosesc. Este un tratament 2 in 1, cu o textura chimica, oxigenanta, ce actioneaza in doar 5 minute pentru a lasa pielea curata si radioasa. Se aplica pe ten si se lasa 5 minute, timp in care masca actioneaza ca orice masca de tip bubble, o senzatie care mie imi place mult. Primul efect este unul de peeling, realizand o exfoliere delicata a pielii, dupa care efectul este unul de plumping (nu gasesc un termen potrivit in limba romana) si netezire.

Formula contine complexul neuro-fito-oxigenativ (ce stimuleaza sinteza dopaminei si oxigenarea celulara), acid hialuronic, uleiuri botanice hranitoare, apa de trandafir organic, enzime de papaya, vitamina E si ulei de jojoba, iar efectul este unul imediat. Tenul ramane extrem de curat, este foarte luminos si neted, aspectul general fiind unul de ten tanar, radios si sanatos. Nu este o masca ieftina, dar este genul de produs pe care eu as da banii fara sa ma gandesc pentru ca stiu ca ma pot baza pe produs atunci cand am nevoie de ajutor rapid.


Plumping Volumising Cream are o formula extrem de interesanta cu acelasi complex neuro-fito-oxigenativ, apa de trandafir organic, unt de shea, acid hialuronic, complex fitomolecular natural, trandafiri si extract de trestie japoneza, iar ceea ce imi place la nebunie este textura care se topeste pe piele si ii ofera o senzatie de rasfat, lucru pe care eu l-am intalnit la extrem de putine produse.  Chiar este un rasfat pentru piele si iti dai seama de asta de la primul contact cu produsul.

Ceea ce nu-mi place este ambalajul de tip borcan, as fi preferat ceva cu pompa care sa nu permita cremei sa intre in contact cu aerul si lumina, dar asta e o preferinta strict personala. Crema se simte extrem de confortabil pe piele si dupa folosire pielea este mult mai matasoasa, mai ferma. Din pacate din cauza trandafirului si a extractului de flori de vanilie (actioneaza asupra melanogenezei si regleaza productia de melanina) nu o pot aplica aproape de ochi pentru ca incep sa imi lacrimeze - cele cu ochi sensibili stiu exact la ce ma refer. Insa produsul imi place la nebunie, asa ca am ales sa folosesc crema doar in partea inferioara a fetei, pe gat si pe zona decolteului si imi place mult ceea ce face.


Ati incercat vreun produs de la Docteur Renaud? Cum vi se par produsele lor?

2 comentarii