Tu ce planuri ai vara asta?

1.6.19


Imi e putin greu sa cred ca suntem deja in prima luna de vara, dar asta e realitatea, asa ca m-am gandit ca n-am mai stat de mult timp de vorba cu voi si ca ar fi bine sa discutam putin despre planurile pe care le avem pentru vara asta. Eu o sa incep vara cu o mica vacanta. o vacanta care nu a fost planificata dar care ma bucura mult pentru ca o sa ajung intr-un loc pe care mi-am dorit de pe la 3 ani sa-l vad. O sa combin o zi de munca cu cateva zile de relaxare cat sunt plecata, asa ca stiu ca o sa fie bine si o sa ma intorc cu forte proaspete.

Dupa toata nebunia din ultimele saptamani chiar simt nevoia de o evadare intr-un loc nou care sa imi ofere o perspectiva diferita. Vreau doar sa ma relaxez, sa ma plimb, sa vad, sa ma gandesc, sa visez si sa raman cu amintiri frumoase. Asta am incercat sa fac in ultima perioada la fiecare iesire din Bucuresti, dar am tot simtit ca vreau sa ies din tara si ocazia asta a aparut in cel mai potrivit moment.

Vara asta o sa fie una destul de aglomerata pentru mine, am mult de munca, insa si pe plan personal am cateva chestii de facut, asa ca stiu sigur ca nu o sa ma plictisesc. Am in plan sa echilibrez cumva lucrurile si sa imi acord timp si mie, timp pentru lucrurile si oamenii care conteaza, timp sa stau si sa ma bucur, timp in care sa am grija de mine si de sufletul meu. In ultimul an am realizat tot mai mult cat de importante sunt momentele de liniste si cat de mult m-au ajutat pe mine sa imi pastrez echilibrul indiferent de ce se intampla in jurul meu.

Nu am planuri de vreo achizitie majora si nici nu-mi doresc multe lucruri material vorbind, insa s-ar putea ca de ziua mea sa imi fac al treilea tatuaj - anul asta schimb prefixul si ma tot gandesc de anul trecut ca as vrea sa mai las o amintire pe mine. Este un gand cu care tot ma joc de ceva vreme si daca o sa simt ca momentul este potrivit n-o sa ezit sa trec la fapte. Asa am facut intotdeauna si nu am regretat niciodata ceea ce am ales sa fac.

Voi ce planuri aveti pentru vara asta? Ati facut deja planurile de vacanta? Va asteapta vreun eveniment important?

6 comentarii

  1. nu ne facem planuri pt cacu un slariu nu nepermitem nimic, decat o piscina gonflabila fetitei luata anul trcut.. deci... sanatosi sa fim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatatea e cea mai importanta, vin si restul la timpul potrivit.

      Ștergere
  2. Mi-am planificat deja trei vacante, una in tara si doua afara...si ceva escapade printre ele :))), sa avem o vara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja am revenit din vacanta de pe la Iasi, Chisinau si de Paste am fost la Istanbul a treia oara. Vara se apropie si nu lipsesc escapadele la mare fie si de o zi sau la munte gen Balea, ca de pe transbucegi am revenit miercuri. Pe langa asta vreau sa citesc mai mult. Si intre vacantele deja luate am avut si renovari in bucatarie. Si suntem abia la jumatatea anului. Sanatosi sa fim!

    RăspundețiȘtergere