Colectia Prime Me de la Pupa Milano

12.6.19

Inca de cand am vazut on-line colectia Prime Me de la Pupa Milano Romania mi-am dorit sa incerc produsele, iar intre timp lista mea de dorinte s-a marit (zilele trecute am fost intr-unul din magazine si noile rujuri din colectia Natural Side mi-au placut la nebunie). Prime Me este o colectie de primere pentru ten, buze si ochi, cu texturi inovatoare si formule de inalta tehnologie, gandite pentru a crea o baza perfecta a fetei. Colectia contine sase produse, iar eu am primit patru dintre ele pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani ca sa va spun si voua mai multe despre ele.


Sunt disponibile doua primere pentru ten: Corrective Face Primer (pentru piele inrosita, ideal pentru cele ce se confrunta cu cuperoza) si Perfecting Face Primer (pentru toate tipurile de ten), ambele produse au formule fara parabeni, alcool sau ulei. Mie imi plac mult primerele pentru ten de la Pupa Milano, am avut in trecut primerul din gama Natural Side si un primer cu efect de luminozitate si le-am folosit pana la ultima picatura.

Perfecting Face Primer are formula imbogatita cu polimeri elastomerici speciali cu efect Soft Focus, iar ceea ce face este sa uniformizeze tenul, sa netezeasca pielea si sa minimizeze aspectul ridurilor de expresie si al ridurilor fine. Este un primer cu o textura catifelata, usor siliconata care sporeste rezistenta machiajului si faciliteaza aplicarea celorlalte produse de machiaj. Formula are si ceva parfum, insa este intr-o cantitate mica pentru ca ochii mei sensibili nu sunt deloc deranjati cand folosesc produsul asta.


Primerul pentru buze are o formula imbogatita cu extract de alge brune (are efect de netezire) si extract vegetal (ce imbogateste tonusul buzelor, oferindu-le un aspect mai plin si un contur mai definit). Impiedica alunecarea produsului in afara liniei de contur si mareste rezistenta rujurilor si glossurilor, dar in acelasi timp intensifica si scoate in evidenta culoarea produselor folosite.

Sunt doua primere pentru ochi in colectia asta, eu l-am incercat doar pe cel in tub, cel in borcan nu este disponibil momentan. Formula contine pulberi Soft Focus de noua generatie ce ofera un efect optic de netezire a pleoapelor si agenti de gelifiere care formeaza o bariera intre piele si machiaj, garantand o fixare mai buna a fardului de pleoape. Poate fi folosit in stilul clasic, ca si primer de ochi, sau poate fi folosit singur (fara aplicarea ulterioara a unui produs pentru ochi) pentru a netezi ridurile fine de pe pleoape si a oferi un aspect odihnit si luminos.


Pudra transparenta pentru fixarea si matifierea machiajului a fost produsul pe care mi-am dorit cel mai mult sa-l incerc pentru ca imi plac mult pudrele de la Pupa Milano si n-am mai avut de ceva vreme una pulbere de la ei. Este o pudra foarte fina si lejera, cu o formula high-tech ce contine siliciu natural (o pudra minerala cu actiune puternica de absortie a sebumului) si pigmenti speciali micronizati translucizi (care fac textura extrem de usoara, in timp ce se adapteaza tuturor nuantelor de ten fara a afecta culoarea produselor de machiaj).

Este o pudra extrem de fina care fixeaza si matifiaza, insa lasa tenul cu un aspect sanatos si luminos. Poate fi folosita atat pentru fixarea machiajului, dar si pentru retusuri pe parcursul zilei, dar la fel de bine merge folosita si pentru baking. Daca cautati o pudra usoara cu o formula buna merita sa o incercati, mie imi place mult si ma bucur ca am descoperit-o.


Ati incercat vreun produs din colectia asta? Cum vi se par noile produse de la Pupa Milano?

2 comentarii