Produse cu SPF50 pentru ten de la Apivita

28.6.19

Gama Suncare de la Apivita este una care mie imi place mult si in ultimii ani am folosit atat produsele pentru ten, cat si pentru corp din gama asta si v-am povestit si pe blog despre cateva dintre ele pentru ca pielea mea le tolereaza foarte bine. Atunci cand vine vorba de protectia solara pe timpul verii eu optez pentru SPF50 pentru ten si, in functie de situatie, SPF30 sau SPF 50 pentru corp.


Apivita a lansat anul asta varianta Sensitive cu SPF50 pentru ten, eu o folosesc de cateva saptamani si imi place la nebunie. Formula este foarte misto, nu contine alcool si nici parfum si este imbogatita cu extract de musetel si complexul inovator 3D Pro-Algae, asa ca pe langa protectia solara are grija si de ten - il calmeaza, reduce iritatiile, ofera hidratare si fermitate pielii.

Are o textura lejera, intra repede in piele si nu lasa urme albe pe ten. Finishul este unul cu efect usor matifiant si este o baza foarte buna pentru machiaj, insa ceea ce ma incanta pe mine cel mai mult este faptul ca ochii mei sensibili tolereaza extrem de bine aceasta crema si nu am avut deloc probleme cand am folosit-o - problema cu care ma confrunt de cele mai multe ori cand incerc produse noi cu SPF si, daca aveti ochi sensibili, stiti cat de repede pot sa apara probleme cand reactionam la un produs de genul asta.


In gama asta mai sunt doua creme cu SPF50, ambele variante nu contin alcool, ulei mineral si nici silicon, dar si alte doua optiuni cu SPF30 (eu va recomand sa folositi un factor de protectie cat mai mare pe perioada verii pentru ca e necesar si o sa vedeti diferentele in timp). Gasiti intreaga gama de produse in magazinul Apivita din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu.

Anti-Spot este varianta clasica anti-pete si este o crema colorata care uniformizeaza tenul, formula contine extract de celule stem de fenicul de mare si complexul 3D Pro-Algae. Am folosit crema asta anul trecut si mi-a placut, este perfecta pentru zilele cand nu vrei sa te machiezi, dar vrei un ten uniform si cu aspect sanatos. Varianta Anti-Wrinkle are acelasi complex 3D si extract de masline (este disponibila si in varianta cu SPF30) si, pe langa protectia solara, previne si reduce ridurile existente.


Ati incercat produsele cu protectie solara pentru ten de la Apivita? Cum vi se par?

Un comentariu

  1. Foarte buna, deși am încercat mai multe mărci rămân la aceasta pe timpul verii.

    RăspundețiȘtergere