Colectia de vara Sunset Blooming de la Pupa Milano

24.6.19

Colectia de vara de anul asta a celor de la Pupa Milano este inspirata de asfintit, nuantele vioaie si lumina calda se combina pentru a dezvalui un stil tropical, dar cu o tenta contemporata si moderna. Produsele si ambalajele lor "striga" vara si voie buna, dar au in acelasi timp un aer sofisticat cu raze scanteietoare. Eu am primit sase din cele zece produse disponibile si nu o sa vedeti swatchuri la ele - motivul il gasiti la finalul acestei postari, asa ca astept raspunsul vostru.


Cele doua farduri de obraz din colectia asta au culori vii, intense si luminoase si pe o piele usor bronzata vor arata fenomenal. Formula este imbogatita cu pigmenti speciali si micro perle ce asigura un aspect luminos pentru a dezvalui o piele neteda si radioasa. Nuantele sunt 001 Tropical Flower si 002 Tropical Festival si daca ar fi sa aleg doar una probabil as alege 002 pentru ca este mai calda si mie imi plac mai mult nuantele de genul asta decat rozurile reci.


Exotic Spirit si Exotic Vibes (imi plac la nebunie denumirile) sunt cele doua farduri compacte din colectia asta. Nuantele sunt intense si arata intr-un mare fel, auriul cred ca va arata fenomenal pe o piele bronzata, iar textura este matasoasa si usor de aplicat. Cei de la Pupa Milano recomanda aplicarea cu degetele pentru o culoare mai intensa, insa se pot folosi si pensule pentru aplicare, fiind genul de produse cu care te poti juca pentru a obtine ceea ce vrei.


In colectie mai sunt 2 oje (Intense Fuchsia si Water Lily) pe care nu am apucat sa le vad nici macar in magazin, doua creioane de ochi Multiplay (se pot folosi in 3 feluri: eyeliner, kajal sau fard de pleoape - in poza de mai jos este nuanta Tropical Waves, iar cealalta nuanta este Blue Sunrise, un albastru de vis) si doua produse pentru buze Made to Last Lip Duo, rujul lor lichid in doua faze: culoare intensa de lunga durata si top coat pentru hidratarea buzelor si obtinerea unui efect latex ultra lucios. Nuanta de mai jos este Red Hibiscus, iar cealalta este Radiant Orchid.


Cum vi se pare colectia Sunset Blooming? Va tenteaza un giveaway cu produsele astea?

Trimiteți un comentariu