SPF ALL DAY, EVERY DAY

3.6.19

Imi pregatesc bagajele pentru ca in seara asta plec intr-o mica vacanta si pe lista mea de prioritati au fost produsele cu protectie solara pentru ca o sa petrec o gramada de timp in aer liber si pentru ca - asa cum v-am spus de multe ori - protectia solara este primul pas pentru a avea o piele tanara si sanatoasa. Fiind inceput de vara cred ca este momentul perfect sa revin cu subiectul asta pentru ca in relatia cu soarele trebuie sa actionam inteligent si sa avem grija sa ne protejam zilnic, indiferent ca e soare sau nu.

Cei de la Notino au saptamana asta o campanie mai mult decat potrivita acestei perioade din an si la cumpararea produselor cu protectie solara de minim 145 lei transportul este gratuit. Gasiti atat produse cu protectie solara pentru ten si corp, cat si cateva game interesante pentru par - Invigo Sun de la Wella Professionals si BC Bonacure Sun Protect de la Schwarzkopf Professional mi-au atras mie atentia, insa am vazut multe alte produse pe care as vrea sa le incerc pe viitor.


Eu nu prea experimentez cu produsele cu protectie solara pentru ca stiu exact ce-mi place si ce nu, singura noutate de anul asta sunt produsele de la Piz Buin cimparate de pe Notino saptamanile trecute si de care v-am povestit deja - au niste pachete extrem de interesante pe site si chiar merita sa va uitati daca sunteti in cautare de produse cu SPF pentru vara asta, eu intentionez sa-mi iau cat de curand si ceva pentri corp de la ei pentru ca mi-a atras atentia un spray din gama Instant Glow. Insa nu despre Piz Buin vreau sa va povestesc astazi, ci despre cele produse cu protectie solata din gama Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden pe care le-am pus deja in bagaj.

Sun Defense for Face SPF 50 PA+++ are un pret foarte bun pe Notino si eu am avut-o si anul trecut cand am fost plecata si mi-a placut mult. Are o formula usoara, fara ulei, nu lasa urme albe pe ten si mie imi place mult cum imi simt tenul cand folosesc produsul asta. Tot din gama asta mi-am achizitionat recent Targeted Sun Defense Stick SPF 50, perfect de strecurat in buzunar/ geanta pentru a proteja zonele sensibile (ma gandesc la nas si urechi care sunt mereu uitate). Eu l-am luat sa-l folosesc pe tatuaje, insa e perfect si pentru buze sau zonele cu alunite. 

Buzele sunt expuse tot timpul razelor solare si sunt de cele mai multe ori neglijate, iar combinatia de soare si vant poate sa duca la probleme reale. Eu am Cream Lip Protectant Stick Sunscreen SPF15 din gama Eight Hour Cream in varianta transparenta, insa pe Notino gasiti si variantele colorate si mi se pare genul de produs ideal de purtat in geanta si aplicat pe parcursul zilei. Aruncati o privire si la seturile cu produse Elizabeth Arden pentru ca am vazut produsul asta impreuna cu alte doua la un pret extrem de bun pe site. Iar ca o recomandare personala: nu uitati de ochelarii de soare!


Tu ce relatie ai cu soarele? Dar cu produsele cu protectie solara?

Trimiteți un comentariu