Recomandari cu pret sub 9 lei de la Import Direct

18.6.19

V-am tot aratat in ultimele luni ce am comandat de pe Import Direct, insa n-am revenit si cu impresii despre produse, asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc despre 5 produse luate de la ei care nu costa mai mult de 9 lei si care merita din plin banii. Nu am avut probleme cu nici unul dintre produsele cumparate de pe site, asa ca o sa raman in continuare clientul lor pentru ca la unele branduri au preturi imbatabile.


Gelul de dus Oat Delicacy din gama Respons a fost o descoperire intamplatoare pe site, nici macar nu stiam ca gama asta se gaseste si la noi. Pe site sunt mai multe produse din gama asta, insa pe mine m-a tentat gelul asta de dus cu extract de migdale si ma bucur mult ca l-am cumparat. Are un miros care imi place mult, este bland cu pielea si o lasa hidratata. Am incercat si produsele Garnier din gama Maple Remedy, luate tot de la ei si imi plac si alea - le gasiti pe toate aici daca vreti sa le incercati.

Un alt brand care are super preturi pe site este Nivea (puteti sa vedeti aici intreaga oferta si preturile pe care le au), iar produsele care imi plac mie mult sunt servetelele demachiante pentru piele sensibila (sunt mai putin de 7 lei pe site - eu le iau in geanta pentru sala) si deodorantul Powder Touch (preferatul meu de ani de zile, pe site am gasit varianta mare la 200 ml la mai putin de 7 lei). Pe site gasiti mai multe variante de deodorant Nivea si eu nu am mai vazut in alt loc pret atat de bun.


Pentru par am doua recomandari: balsamurile din gama Wella Pro Series si vopseaua de par Gloss Sensation de la Syoss. Balsamurile le gasiti aici si pretul este intre 3,57 si 4,17 lei pentru 500 ml si nu este prima data cand vi le recomand. Varianta din poza este Moisture Boost, insa am vazut ca au mai adus cateva variante - in total sunt 5 tipuri de balsam din gama asta si daca dati comanda pe site chiar va recomand sa le incercati.

Produsele Syoss au preturi extrem de bune si eu mi-am luat multe de la ei in ultima perioada: sampon, balsam, masca, dar si cateva produse din gama Colorist Tools la preturi si de 3 ori mai mici decat in magazine. Vopseaua Gloss Sensation costa 6,90 lei pe site si eu la ultimele comenzi am luat cate 4 cutii de fiecare data pentru ca ma vopsesc des si vopseaua asta imi place mult. Gasiti intreaga oferta aici.


Voi comandati de la ei? Ce recomandari aveti?

Trimiteți un comentariu