Noutati de vara de la Krauter

20.6.19

Am primit saptamanile trecute un colet de la Lifecare Romania cu cateva produse de la Krauter, care mi se par extrem de potrivite pentru perioada asta din an si care pot fi considerate un fel de trusa de ajutor pentru vacanta. Krauter este un brand cu o istorie lunga, produsele au aparut prima data in Germania in anul 1969, iar preturile lor sunt extrem de accesibile. De-a lungul timpului am incercat cateva produse de la Krauter si mi-au placut, insa n-am ramas fidela niciunuia dintre ele pentru ca mereu apare altceva ce vreau sa incerc.


Despre importanta protectiei solare v-am spus de atatea ori si sunt convinsa ca stiti si voi ce inseamna expunerea neprotejata la soare si cat de periculoasa este. Folosirea zilnica a unui produs cu protectie solara este primul pas pentru o piele tanara si sanatoasa si alegerea tipului de produs si a factorului de protectie solara tine de preferintele personale. Cei de la Krauter au o emulsie pentru plata cu SPF25 imbogatita cu ulei de argan bio care are o formula fara alcool, dar cu o cantitate mica de parfum. Are un miros placut si intra extrem de repede in piele, fiind usor de folosit.


Crema calmanta cu unt de shea si plante bio mi se pare extrem de utila de avut in casa pentru ca are o formula interesanta cu unt de arahide, unt de shea, ulei de argan si ulei de migdale. Calmeaza pielea iritata, in timp ce ii ofera hidratare si suplete. Are o textura extrem de lejera si intra imediat in piele, antioxidantii din formula ajuta pielea sa genereze celule noi si mie imi place senzatia de prospetime pe care o am cand folosesc produsul asta. Mi se pare ca este o crema potrivita si pentru masaj, mai ales pentru o piele uscata si sensibila.


Ultimele doua produse de care vreau sa va povestesc sunt doua geluri terapeutice, unul anticelulitic si celalalt pentru calmarea iritatiilor. Le-am folosit pe amandoua in ultimele zile si imi plac. Cel anticelulitic este pe baza de cafeina si menta si are un efect usor de incalzire, actionand asupra excesului de apa din organism si stimuland micro-circulatia. Combinatia dintre menta si rozmarin ajuta la regenerarea celulara, diminuarea fragilitatii capilare, netezirea si tonifierea pielii.

Gelul pentru calmarea iritatiilor mi-a fost de mare folos dupa o plimbare cu cainii, cand m-am intors in casa plina de muscaturi de tantari. A calmat zona imediat si mi-a oferit o senzatie de racorire care mi-a placut mult. Mi se pare un produs misto de avut in casa pentru astfel de situatii si cred ca este extrem de placut de folosit si pe o piele incalzita care are nevoie de racorire.


Folositi produse de la Krauter? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu