7 intr-o saptamana #219

16.6.19


M-am tot gandit cum sa descriu saptamana asta si cred ca ciudata e cel mai potrivit cuvant. Mi-a fost un pic greu sa imi revin dupa escapada de saptamana trecuta, dar am reusit sa ma intorc la programul meu: clipe linistite dimineata cu o cana de ceai si planuri pentru a-mi eficientiza ziua, mers la sala si mese cat mai sanatoase. In sfarsit sparanghelul verde are un pret acceptabil, asa ca il fac ori la gratar cu seminte de susan, ori il folosesc in diverse salate. 

Nu am apucat sa fac poze la produsele de machiaj pe care mi le-am luat in ultima vreme, asa ca n-am putut sa ma bucur de ele (dezavantajele vietii de blogger), insa am folosit cateva produse care imi plac mult: rimelul Hypnose Doll Eyes si rujul Spring in Paris de la Artdeco si am descoperit un fond de ten care imi place la nebunie. Am primit cateva noutati de machiaj si de la Pupa Milano si de-abia astept sa le incerc sa vad cum sunt.

Joi si vineri n-au fost cele mai bune zile ale mele, o durere de spate si niste probleme cu gatul au reusit sa ma scoata din ritm si as fi vrut sa am mai mult timp pentru mine. Din pacate am avut de munca si a trebuit sa trag de mine sa duc totul pana la capat, dar m-am rasfat cu multe fructe de sezon si cu Cold In'fuse de la Twinings cu care m-am intors din Londra. V-am povestit pe Instagram ce e cu produsele astea, le gasiti aici daca va tenteaza. 

Sambata dupa-amiaza am hotarat spontan sa plec intr-o mica plimbare la mare, asa ca am pus in rucsac cateva produse cu SPF si am pornit la drum. Nu m-am dus sa fac plaja pentru ca m-am intors din Anglia cu o multime de bube (din cauze apei de acolo dermatita mea si-a facut de cap), ci m-am dus sa ma incarc cu energie. Mi-era dor sa simt mirosul marii, sa merg desculta pe nisip, sa stau si sa visez. Si exact asta am facut. 

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu