Kiko Milano Skin Tone Concealer

10.6.19

Kiko Milano este un brand accesibil si mie imi plac multe produse de machiaj de la ei, iar acum ca produsele se gasesc si pe Elefant (aici puteti sa vedeti toate produsele pe care le au) o sa va spun mai multe despre cele pe care le-am incercat si care consider ca merita cumparate. Pe Elefant sunt gamele lor standard si sunt destul de multe produse, insa din cate am observat nu aduc si editiile limitate, insa daca va tenteaza ceva puteti sa comandati direct pe siteul din Italia - comenzile de peste 60 euro beneficiaza de transport gratuit si sunt multe promotii interesante.
 

Astazi vreau sa va povestesc despre Skin Tone Concealer pe care l-am cumparat in urma cu cateva saptamani de pe Elefant - daca va tenteaza gasiti aici nuantele disponibile. Are 3,5 ml si a costat in jur de 29 lei, pe site sunt disponibile doua variante corectoare (Green - pentru roseata si Peach - pentru a lumina zona de sub ochi) si patru nuante de concealer (cele mai deschise, potrivite pentru tenul european).

Ceea ce m-a atras la produsul asta a fost formula - extrem de curata, fara alcool si parfum, insa imi place mult si textura fluida care faciliteaza aplicarea. Finishul este unul natural, potrivit pentru un machiaj de zi cu zi, eu am ales o nuanta corectoare - Peach - pentru ca am vrut ceva pentru zona cearcanelor, ceva care sa lumineze si sa ma ajute in zilele cand oboseala mi se citeste pe chip. Imi place mult aplicatorul, insa prefer sa folosesc un burete umed pentru o aplicare fara cusur.

Acoperirea este medie si produsul arata foarte bine pe ten (nu incarca, nu se fixeaza in pori, nu se strange inestetic), lumineaza usor zona de sub ochi si daca peste corector se aplica o nuanta de concealer efectul este mult mai puternic. Eu intentionez sa imi iau si una din nuantele de concealer pentru acest produs si sa le folosesc impreuna pentru ca imi place cum se simte si cum se vede.


Folositi produse de machiaj de la Kiko Milano? Care sunt preferatele voastre?

Trimiteți un comentariu