Vichy Mineralizing Thermal Water

13.5.19

Nu stiu cati ani au trecut de cand am descoperit apa termala, dar sunt extrem de multi si nu imi lipseste niciodata din casa sau din geanta cand plec undeva, insa este genul de produs de care nu prea mai apuc sa scriu sau sa spun ceva pentru ca a devenit deja o rutina si mi se pare ca face cumva parte din lucrurile esentiale pe care le am mereu la indemana. De-a lungul anilor am incercat diverse ape termale de la multe branduri, insa astazi nu vreau sa va povestesc la modul general despre apa termala, ci vreau sa va spun despre un produs de la Vichy.

Cei de la Notino au multe noutati pe site, atat pentru ten, cat si de machiaj (daca aveti nevoie de inspiratie pentru cumparaturi postarea mea de saptamana trecuta cu ce produse noi pentru ten folosesc acum sigur o sa va ajute pentru ca sunt produse luate de pe Notino care chiar merita incercate) si saptamana asta au un cod - reducere15 - care va ofera o reducere de 15% la toate produsele cosmetice pentru ingrijirea parului, pielii si makeup care nu sunt in lichidare de stoc si nu fac parte din vreo promotie, asa ca este momentul ideal sa cumparati produsele preferate sau sa incercati altele noi. Eu am de gand sa profit de oferta pentru ca am vazut cateva noutati de la Ziaja si Makeup Revolution pe care le vreau, dar as vrea sa imi mai iau si niste plasturi pentru zona ochilor de la Iroha.


Vichy Eau Thermal este un produs pe care l-am mai avut de multe ori in formatul travel de 50 ml (am si acum o varianta mini in geanta de sala), dar pe care il am si in format mare pentru ca imi place mult si-l folosesc aproape zilnic. Formula este imbogatita cu 15 minerale si intareste bariera cutana a pielii pentru a lupta impotriva agresiunilor mediului, dar si pentru a ii oferi un aspect vizibil mai sanatos si mai stralucitor. 

Apa termala de la Vichy este utilizata si in dermatologie pentru ca mareste toleranta la nivel cutanat si calmeaza iritatiile, este un produs recomandat des de medici dupa operatiile cu laser. Ceea ce imi place mie la produsul asta, pe langa formula, este modul in care pulverizeaza produsul si asta este un aspect esential - din punctul meu de vedere - pentru un astfel de produs. Am intalnit produse extrem de bune, dar care aveau un ambalaj cu probleme, insa nu este si cazul produsului asta de la Vichy - dozeaza perfect si nu imprastie produsul aiurea, ci doar pe zona pe care alegi sa pulverizezi.

Mie imi place sa folosesc apa termala de la Vichy cu mai multe scopuri si in diverse situatii, o sa va dau doar cateva exemple:

- ca toner dupa curatarea tenului pentru ca intareste capacitatea naturala de apararea a pielii, dar are si efect decongestionant
- ca spray de fixare a machiajului pentru ca elimina aspectul prafos si ajuta machiajul sa reziste mai bine pe ten
- ca o prima solutie daca ma confrunt cu iritatii si mancarimi pe o anumita zona pentru ca are un efect calmant (si cand ai tendinte catre dermatita atopica asta se intampla cand te astepti mai putin)
- dupa sport pentru ca racoreste si energizeaza (si nu ma rezum doar la ten, merge la fel de bine aplicata pe intreg corpul)
- dupa ras sau dupa expunerea la soare pentru ca linisteste si calmeaza pielea sensibila
- cand am nevoie de un refresh pe parcursul zilei - fie ca m-am machiat sau nu, nu trebuie sa imi fac probleme cand aplic produsul asta


Ati incercat apa termala mineralizanta de la Vichy? Va place? Cum o folositi?

Trimiteți un comentariu