Cum am gasit nuanta potrivita pentru Teint Idole Ultra Wear de la Lancome

20.5.19

Cand e vorba de alegerea unui fond de ten trebuie sa luam in calcul diferite aspecte si uneori pare destul de greu sa gasim formula perfecta si nuanta potrivita. Eu stiu ce tip de ten am, ce subton are pielea mea si care sunt formulele cu care ma inteleg cel mai bine, asa ca imi este destul de usor sa aleg un fond de ten nou, insa cand vine vorba de nuante este un pic mai dificil, mai ales atunci cand un fond de ten vine cu multe variante de culoare.


Unul din brandurile care mi-a provocat mereu batai de cap in alegerea nuantei potrivite este Lancôme si am fost ferm convinsa ca pur si simplu eu si fondurile lor de ten nu o sa ne intelegem, asa ca am renuntat sa mai caut ceva potrivit pentru mine dupa ce am avut cateva incercari nereusite. Dar - pentru ca intotdeauna exista un dar - in ultimele zile am descoperit ca lucrurile stau diferit fata de ceea ce credeam eu, iar realitatea este ca nu am gasit niciodata nuanta potrivita, nu ca nu mi se potrivesc formulele Lancome.

Cei de la Notino m-au provocat sa gasesc nuanta potrivita mie pentru fondul de ten Teint Idole Ultra Wear si mi-au trimis o cutie plina de mini fonduri de ten. De-abia am asteptat sa ma joc cu ele pentru ca incercasem deja doua nuante si nu mi s-au potrivit, dar mi-a placut mult formula. Fondul de ten are un finish mat satinat si are acoperire mare, iar faptul ca are si SPF15 mie imi place mult. Este un fond de ten lichid, cu o rezistenta foarte buna si nu necesita retus pe parcursul zilei. 

Ceea ce il face deosebit este formula care contine eternalsoft polymer (asigura confort si purtare indelungata), pigmenti NAI (echilibreaza PH-ul de la nivelul pielii si asigura uniformizarea tenului) si doua ingrediente ce asigura aspectul catifelat al tenului (cuart si perlit). Este un fond de ten pe baza de apa (37%) si are 10% substante hidratate, asa ca nu va usca tenul si nici nu ii va oferi un aspect de masca, insa formula contine si alcool.


Cand am incercat prima data fondul asta de ten am ales nuantele 01 Beige Albatre si 010 Beige Porcelaine, insa nici una nu mi s-a potrivit, cea mai deschisa nuanta fiind prea portocalie pentru mine, iar cealalta mult prea albicioasa. Dupa ce am avut ocazia sa incerc mai multe nuante mi-am dat seama de ce sunt 45 de nuante disponibile pentru fondul asta de ten. Si am gasit si nuanta potrivita mie, asa ca o sa revin in curand cu un review complet al acestui fond de ten pentru ca imi place mult.

Am ales mai jos 5 nuante (01 Beige Albatre, 011 Beige Cristalline, 021 Beige Jasmin, 024 Beige Vanille si 025 Beige Lin) care am crezut ca mi se potrivesc si am zis ca e cel mai simplu sa va arat diferentele dintre ele. Asa cum puteti sa vedeti 011 si 021 sunt mult mai deschise decat 01, iar diferenta dintre 024 si 025 este enorma, fiind o diferenta clara de subton. Daca vreti sa incercati fondul asta de ten mergeti in magazin si jucati-va cu nuantele pentru ca o sa gasiti ceva potrivit pentru voi.


Cei de la Notino au peste 40 de nuante disponibile pentru acest fond de ten si acum este la oferta la 182 de ron (15% reducere fata de pretul initial), iar la cumpararea de produse Lancome de minim 329 lei se ofera cadou o geanta eleganta de cosmetice si 3 esantioane de produse best seller.

Ati incercat Teint Idole Ultra Wear de la Lancome? Cum vi se pare?

Voua va este usor sa nimeriti nuanta potrivita la fondul de ten?

8 comentarii

  1. Contine parfum ? Suna tentant si nu l-am folosit .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu are parfum. Da-mi un mesaj pe Insta si zi-mi ce subton si pigment ai, iti pot trimite sa incerci ca am destule miniuri. :)

      Ștergere
    2. Am fost in magazin si am testat putin nuantele pe mana,multumesc oricum pentru intentie . Poate pe viitor o sa-l achizitionez, acum pe lista am unul de la Nars , all day longwear dar pe asta nu am unde sa-l testez :)) , am facut un mic research si la subtonul meu neutru cu pigment galben cred ca s-ar potrivi nuantele Gobi sau Deauville.Mai vedem !!
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Deauville folosesc eu la Sheer Glow, dar nu stiu daca corespund nuantele.

      Ștergere
  2. Am primit o mostra de fond de ten tot la o comanda de pe Notino, doar ca era vorba de Lancome Teint Miracle, nuanța 03 Beige Diaphane, nu Teint Idole. Nu știu dacă e vreo diferență majora intre ele, dar cert este ca mi-a plăcut mult finish ul lui și rezistenta îndelungată, chiar dacă nuanța a fost cam închisă pt subtonul meu. O sa testez mai multe nuanțe în magazine cand voi avea ocazia, e prea fain! ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt diferite, eu l-am tot folosit zilele astea si imi place din ce in ce mai mult.

      Ștergere
  3. Bună! Cum as putea să achiziționez și eu mostre de la Lancome? Mulțumesc frumos! Un an nou fericit cu sănătate și bucurii. 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vor mai avea cei de la Notino campanii de genul asta, daca nu poti incerca sa cumperi de pe ebay. Un an nou frumos!

      Ștergere