7 intr-o saptamana #213

5.5.19


Ma asteptam la o saptamana mai linistita, dar nu a fost chiar cum mi-am imaginat eu, insa nu ma plang. A venit cu niste vesti care mi-au placut mult, mi-a oferit multe momente cand m-am simtit extrem de bine si s-a terminat mai mult decat frumos, asa ca ma declar mai mult decat multumita de ultimele zile. Am niste planuri bine stabilite pentru perioada urmatoare, ma asteapta o mica escapada la inceputul lunii viitoare intr-un loc pe care imi doresc sa-l vizitez de cand aveam doar 3 ani si simt ca lucrurile sunt exact cum trebuie sa fie.

Mancarea de Paste pe mine nu ma tenteaza deloc, asa ca am inlocuit clasicele cozonac, pasca, miel si oua cu niste branza la gratar si cu niste oua de ciocolata. M-am bucurat in zilele libere si de un parfum nou - Fleur d'Oranger - de la Fragonard. Am mai avut varianta cu verbina din colectia lor florala si mi-a placut mult, asa ca m-am bucurat sa descopar si aroma asta noua pentru mine. Fleur d'Oranger este proaspat si senzual, o combinatie de flori de portocal, bergamota, iasomie, mandarina, miere si mosc.

Am incercat sa imi rasfat putin tenul in zilele libere si am folosit multe masti in perioada asta, iar combinatia de la Bielenda mi-a placut mult, mai ales ca fiecare dintre produse a fost doar 5 lei. Eu le-am luat de aici si am de gand sa le mai cumpar. Crema exfolianta Magic Peel curata bland pielea si o lasa luminoasa, iar masca regeneratoare si detoxifianta Metallic Gold Detox mi-a lasat tenul hidratat si radios si mi-a placut mult de tot ce-au facut impreuna.

M-am bucurat de florile din perioada asta si am apreciat mult de tot mirosul liliacului, care mi se pare ca este tot mai rar in ultimii ani. Insa la fel de tare m-am bucurat de toate florile pe care le-am intalnit si de toti copacii infloriti, daca imi urmariti story-urile pe Instagram stiti deja asta. M-am vazut cu cativa prieteni cu care ma vad mai rar si am iesit de cateva ori la masa, iar la Manufaktura am mancate niste cauliflower bites care mi-au placut mult de tot.

Am citit mult in perioada asta si am facut si cateva vizite prin magazine pentru ca eram in cautare de niste chestii, iar intr-una din vizitele de la DM am gasit in sfarsit setul Japanese Blossom pentru buze dupa care ma uit de ceva vreme. Contine 3 produse (un peeling, un balsam si o spuma) si eu am vrut mult sa vad cum e, desi mi se pare cam scump pentru Balea - 32 lei pentru 3 produse de 15 ml. Am pus in cos si o masca pentru maini cu ovaz de la Purederm, dar si doua batoane de la nakd: Gingerbread si Cocoa Orange (care se gaseste cam greu).

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu