7 intr-o saptamana #216

26.5.19



Era sa uit de postarea asta, desi pregatisem pozele pentru ea si imi notasem - mental - sa scriu pe blog. Ieri am fugit putin din Bucuresti si astazi am petrecut ziua in aer liber, asa ca am fost intr-o stare de relaxare care m-a facut sa uit de multe lucruri. Saptamana asta am iesit de cateva ori sa mananc in oras si am ajuns in Mega Mall la cumparaturi. Teresa lor imi place mult si am de gand sa ma reintorc, am trecut si pe la Parfois pentru ca aveam nevoie de ceva anume si am gasit ceea ce voiam, asa ca am plecat multumita de acolo. Am trecut si pe la DM si Miniso si mi-am luat niste chestii si am primit si o comanda de pe Elefant cu cateva produse de la Ziaja (gama Gdan Skin m-a tentat, gasiti produsele aici).

Miercuri am fost in magazinul Douglas din Bucuresti Mall la lansarea oficiala a brandului Rituals in Romania si mi-a placut tare mult sa ascult o parte din echipa din Olanda vorbind despre filozofia brandului si ceea ce vor sa promoveze. Mie imi place mult The Ritual of Dao de la ei, insa am avut ocazia sa incerc si celelalte gama in cadrul evenimentului si cred ca o sa va rasfat cat de curand cu produse din gamele The Ritual of Ayurveda si The Ritual of Happy Buddha.

Am primit de la Nivea Calendarul Barbasilor si asa am aflat si de Expozitia Celor Mai Cool Barbosi de la Palatul Sutu. Nu ma dau in vant dupa barbi si nici dupa barbosi, mai curand as zice ca imi place un barbat cu o barba de 2-3 zile si niste ochi periculosi, dar gusturile nu se discuta, nu? Am primit si de la Barza cateva produse interesante si v-am spus aici mai multe despre plasturii impotriva durerilor menstruale, plasturi pe care i-am mai mentionat pe blog si pe care ii folosesc de cand i-am descoperit. Astept sa imi spuneti pe Instagram si parerea voastra despre subiectul asta.

Cei de la Melkior au pregatit o noua lansare pentru data de 28 mai - rimelul Blue Lash. Daca sunteti in cautarea unui rimel albastru sigur o sa va placa pentru ca are o nuanta extrem de interesanta, iar daca cautati un rimel negru bun va reamintesc de Scandalash tot de la Melkior, rimel care mie imi place la nebunie si cred ca merita din plin banii.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Cat imi place Rituals. Mi-a adus prietena mea, din Belgia: ulei de corp pentru baie, deodorante de camera si corp si betigasele astea: https://www.rituals.com/eng-ro/the-ritual-of-karma-incense-sticks-1103978.html?source=cop&showbacklink=false , nu am crezut vreodata ca voi gasi unele care sa fie macar suportabile.....astea sunt mai mult de atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa incerc The Ritual of Karma, mi se pare extrem de interesanta combinatia.

      Ștergere