3 produse pe care le-am incercat de la Revolution Skincare

20.9.19

Cand vine vorba de ingrijirea tenului caut mereu produse noi pe care sa le incerc si de care sa va povestesc pentru ca imi cereti mereu recomandari de produse accesibile. Unul din brandurile pe care l-am tot folosit in ultimul an este Revolution Skincare si despre asta vreau sa va povestesc astazi. Nu toate produsele lor sunt formulate bine, unele au alcool si pe alea le-am evitat total, dar printre ele am gasit si produse care imi plac mult - Multi Peptide Serum este unul dintre ele.

Astazi insa vreau sa va povestesc despre alte trei produse pe care le-am incercat in ultimele luni, nu cu toate trei m-am inteles, insa - asa cum am mai spus - cand vine vorba de ingrijire preferintele personale "atarna" greu. Eu le-am luat de pe Notino, le gasiti aici daca va intereseaza si aduc mereu produse noi (eu mi-am mai luat de curand doua), dar gasiti cateva si la Marionnaud, atat on-line, cat si in magazine.


O sa incep cu produsul pe care nu il mai am - 0,2% Retinol Fine Line Correcting Serum, iar motivul pentru care nu il mai am este ca nu mi-a placut si l-am dat. Nu am fost atenta cand l-am comandat si n-am vazut ca este intr-o baza uleioasa, iar eu nu sunt mare fana a texturilor uleioase pe ten, asa ca dupa ce l-am incercat de cateva ori mi-am dat seama ca o sa ajunga sa stea degeaba si am scapat de el. Formula este simpla si curata, fara alcool si parfum, iar concentratia de retinol este mica, asa ca daca sunteti la inceput cu retinolul si nu aveti o problema cu texturile uleioase puteti sa il incercati pentru ca are un pret foarte bun.

5% ATP Hydrating and Regenerating Serum are o formula simpla si curata, cu cateva ingrediente hidratante si cu efect de regenerare, nu este un ser care face minuni, dar este un ser care aduce un aport de hidratare - daca aveti ten sensibil este foarte potrivit pentru ca are si ingrediente calmante. Imi place si l-am folosit des pentru ca este un produs cu o textura usoara ce intra imediat in piele, insa daca il compar cu produse cu formule mai complexe imi dau seama ca am tendinta sa folosesc mai mult produs cand il folosesc decat fac in mod normal cu un ser. Este ok, dar nu cred ca il voi recumpara pentru ca sunt altele care imi plac mai mult.


Eram curioasa sa vad cum sunt si esentele de tip spray lansate in primavara, dar dupa ce-am verificat formulele n-am fost extrem de incantata de ce am vazut, asa ca m-am decis sa incerc numai Hyaluronic Hydrating Essence Spray. Formula este pe baza de acid hialuronic si extract de grapefruit si are un efect revitalizant si hidratant. Are o formula simpla, in care se regaseste si parfum undeva pe la jumatate, si se simte placut pe piele. Cat a fost extrem de cald l-am tinut la frigider si l-am folosit pe parcursul zilei pentru reimprospatare, dar tinand cont ca exista multe alte variante fara parfum pe piata nu o sa il iau din nou. Am vrut sa-l incerc din curiozitate si asta am facut.


Ati incercat produsele de ingrijire de la Revolution Skincare? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu