Gama Oxygen-Glow de la Filorga

13.9.19

De curand Filorga, primul laborator francez de medicina estetica lansat in 1978, a lansat Oxygen-Glow, o gama ce are o campanie de promovare extrem de interesanta cu un hashtag pe masura #nofilterskin. Intreaga gama este gandita pentru a revitaliza si hidrata pielea, in timp ce ii ofera un efect de luminozitate si fermitate. Produsele contin complexul Super-Skin Boosting Factors, dezvoltat si brevetat de Filorga, format dintr-un stimulator de oxigen, acid hialuronic si enzima L.

Luna trecuta am primit de la Douglas cele patru produse din gama asta si am inceput sa folosesc trei dintre ele pentru ca am fost extrem de curioasa cum sunt si daca vor avea efect asupra imperfectiunilor pielii asa cum sustin. Formulele sunt interesante, si au pe langa complexul de care v-am spus si alte ingrediente benefice pentru piele precum niacidamide, trigliceride si diferiti acizi, insa unele contin si parfum, asa ca daca aveti piele sensibila tineti cont de asta.


Orice piele sanatoasa are nevoie de curatare si protectie solara si nu o sa ma satur sa scriu si sa spun asta. Iar cleanserul din gama asta este unul care pe mine m-a cucerit de la prima folosire. Are o textura extrem de placuta si este bland cu pielea, curata fara a usca si imi place la nebunie cum imi simt pielea dupa ce folosesc produsul asta. Indeparteaza foarte bine machiajul, insa mie imi place sa il folosesc si dimineata pentru ca imi simt tenul hidratat, luminos si cu o senzatie de prospetime care imi place mult.


Produsul pe care nu l-am incercat este Super-perfecting radiance cream, care are o formula interesanta in care am vazut si vitamina C si niacinamide. Nu am incercat-o pentru ca este ambalata in borcan si mult mai expusa la lumina si aer, iar eu am alte produse incepute acum, asa ca am amanat sa o deschid. Este o crema ce promite ca uniformizeaza si hidrateaza, in timp ce ofera pielii fermitate si luminozitate.

Celalalt produs de hidratare din gama asta este crema de ochi, ce are integrata in formula tehnologia Photoperfector HD care promite ca ajuta cu cearcanele inchise la culoare. Textura este una foarte placuta si imi place mult ambalajul care te ajuta sa dozezi exact cantitatea de produs pe care vrei sa o folosesti, iar formula are si trigliceride, niacinamide si diferiti acizi care ajuta la uniformizare si luminozitate. 

Imi place mult crema asta de ochi si chiar am folosit-o constant in ultimele saptamani pentru ca imi place ca intra imediat in piele si pielea se simte mai intinsa si mai ferma. In formula este si parfum undeva pe la jumatate, asa ca la inceput am folosit-o cu grija, insa ochii mei nu au fost deloc deranjati de asta, asa ca a trecut testul. Eu am lacune mari la capitolul somn, asa ca nu pot sa zic ca am vazut ca a schimbat in vreun fel culoarea cearcanelor mele, insa ar fi absurd sa am astfel de asteptari cand eu nu dorm cat ar trebui. Insa imi place cum se simte pielea si produsele de machiaj arata mult mai bine pe zona de sub ochi cand folosesc produsul asta.


Ultimul produs din gama este masca express pe care am folosit-o cel putin o data pe saptamana pentru ca imi place ce face. Are o textura cremoasa si actioneaza in doar 10 minute, iar tenul ramane curat, hidratat si luminos dupa ce o aplic. Imi place sa o folosesc seara cand imi simt tenul obosit, dar se poate folosi si dimineata pentru ca este rapida si rezultatele se vad imediat.


Ati incercat gama asta de la Filorga? Cum vi se pare? Va plac produsele Filorga?

Trimiteți un comentariu