Peptide Booster de la Paula's Choice

30.1.19

Despre boosterele de la Paula's Choice v-am tot povestit pe blog in ultimii ani pentru ca imi plac mult si nu lipsesc niciodata din rutina mea. In momentul asta am patru: boosterul cu acid hialuronic, boosterul C15 cu vitamina C, boosterul cu 1% retinol si cel mai nou intrat in viata mea - boosterul cu peptide. Am avut cateva mostre pe care le-am incercat cand s-a lansat anul trecut si de atunci l-am trecut pe lista cu "vreau", insa de-abia in decembrie a ajuns la mine. 

Este un produs scump - 261 lei pentru 20 ml, dar care din punctul meu de vedere merita daca ai trecut de o anumita varsta sau te confrunti cu lipsa fermitatii si linii fine sau riduri. Eu anul asta implinesc 40 de ani, asa ca tot timpul caut produse care sa lupte cu semnele de imbatranire care sunt absolut normale. Si tinand cont ca nimeni nu ma crede cand spun cati ani am cred ca am facut alegeri bune pana acum si stiu exact ce imi ajuta tenul. Daca va tenteaza boosterul asta pana la finalul lunii cei de la Paula's Choice au 15% reducere la comenzile de peste 350 lei, asa ca daca va permite bugetul profitati.


Boosterul cu peptide are o formula extrem de misto cu 8 peptide intr-un cocktail de aminoacizi si ingrediente reparatoare. Este un gel fluid, cu o textura non-grasa si se absoarbe imediat in piele. Se potriveste oricarui tip de ten si poate fi folosit inclusiv de tenurile sensibile, este nevoie de doar 2 picaturi zilnic (combinate cu serul sau crema hidratanta) pentru a obtine toate beneficiile pe care acest produs le ofera. In zilele cand tenul meu este obosit si simt ca are nevoie de ajutor eu aplic cateva picaturi direct pe piele si imi place mult de tot ce face.

Pentru un ten care prezinta semne de imbatranire (lipsa fermitatii, riduri si linii fine) este extrem de interesant, insa la fel de bine poate fi folosit ca tratament in prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire. Ceea ce face este sa revitalizeze pielea terna, sa imbunatateasca fermitatea, sa amelioreze vizibil aspectul ridurilor si liniilor fine si sa previna aparitia semnelor de imbatranire prematura a pielii. 

Mie imi place mult sa combin boosterul asta cu Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer sau cu Resist Omega+ Complex Serum si in diminetiile in care imi simt ochii extrem de obositi il combin si cu Resist Anti-Aging Eye Gel. Daca va confruntati cu riduri in zona ochilor si nu ati reusit deloc sa le tineri in frau pana acum (iar retinolul este prea puternic pentru voi) boosterul asta cu peptide o sa va ajute mult de tot. Puteti sa cititi mai multe despre el aici.


L-ati incercat? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu