7 intr-o saptamana #197

13.1.19



A fost o saptamana obositoare, dar una care pe final s-a dovedit extrem de frumoasa si plina de momente care mi-au mers la suflet. Am facut curat in sertarele mele cu produse de machiaj si am inceput sa folosesc cateva produse noi, dar am si revenit la cateva produse pe care le-am ignorat in ultima perioada. La fel s-a intamplat si in privinta parfumurilor, dar despre asta o sa va povestesc cu alta ocazie.

Am dat o comanda pe Elefant cand au avut voucherul de 50% reducere la carti si am beneficiat si de transport gratuit. Mi-am luat 3 carti pe care voiam sa le citesc de ceva vreme, dar n-am gasit chiar tot ce mi-am dorit, asa ca o sa mai urmeze o comanda. Am primit cadou doua produse pentru par si crema cu ceramide de la Paula's Choice pe care o am si care imi place mult - saptamana viitoare se lanseaza si crema de ochi din gama asta si eu sunt extrem de curioasa in privinta ei, are patru forme de vitamina C, peptide, ceramide si 0,1% retinol.

Imi doream cateva lucruri si am trecut prin magazine sa vad ce reduceri mai sunt, insa nu am avut mare succes - la Sephora nu am gasit nimic care sa ma tenteze, cel putin in magazinul in care am fost eu. De la Miniso am luat niste masti termice pentru ochi care par extrem de interesante, iar din DM ai iesit cu o noua oja de la Trend It Up si cu o lotiune de corp editie limitata cu vanilla chai si dovleac care miroase extrem de bine. De la Parfois mi-am cumparat o geanta la reduceri si ma tenta si un ceas pe care l-am vazut, dar am stat potolita.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pizza si timp cu prietenii, un cadou care mi-a mers la inima pentru ca a venit dupa ce rupsesem o alta bratara care imi placea la nebunie, dar si o escapada neplanificata la munte. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu