Le Parfum Rose Couture de la Elie Saab

23.1.19

Le Parfum Rose Couture este primul parfum pe care il am de la Elie Saab si l-am primit la sfarsitul anului trecut. Parfumul poarta semnatura lui Francis Kurkdjian si a fost lansat in 2016, la 5 ani dupa lansarea primului Le Parfum de la Elie Saab. Pentru mine a fost o surpriza pentru ca nu sunt foarte familiarizata cu creatiile Elie Saab, le-am mirosit pe alte persoane si mi-au placut, dar n-am gasit unul care sa-mi "strige" numele.


Notele de varf ale parfumului sunt reprezentate de o combinatie de floare de portocal, petale de trandafir si bujori, iar notele de mijloc sunt florale combinate cu nectarul de trandafiri, iasomia si vanilia. Notele de baza sunt usor lemnoase cu accente de patchouli si lemn de santal si eu mi-as fi dorit sa fi fost mai puternice pentru a da parfumului o nota mai senzuala. Notele se combina foarte bine intre ele si parfumul este unul care invaluie usor.

Imi plac simplitatea si eleganta sticlei si daca ar fi sa aleg un singur cuvant pentru a defini Le Parfum Rose Couture ar fi floral, desi are si niste note proaspete combinate cu urme de caramel dulce. Este un parfum interesant, feminin, perfect pentru o plimbare intr-o seara de primavara, eu nu l-as purta in perioada rece pentru ca atunci cand vremea este asa eu imi doresc parfumuri mult mai intense si cu mai mult caracter. Este un parfum care mie imi transmite liniste si o stare de bine, dar care nu imi rascoleste simturile asa cum fac alte parfumuri.

 
L-ati incercat? Cum vi se pare?

Aveti vreun parfum preferat de la Elie Saab?

Trimiteți un comentariu